- 2,111
- 1,132
- 113
İşin espirisi fiyatlar yükseldiği için o şekilde yazdım şuan greyder ve camper var zaten bir tane daha alacaktım çünkü greyder berbat çıktı hiç tavsiye etmem kimseyeHepsi hikaye 10 sene hiç bir ayakkabı giyilmez ama sağlam arıyorsan camper den sasmayacaksin
Columbia nasıl hiç giydinmi tavsiye eden olursa alacam yoksa dediğin gibi en iyisi adidasa dönecem2yil once adidas aldim halen giyerim nokta kadar yerinde eskieme yada scilma yok bi yikiyorsun sanki yeni almis gibi. Nike gorunusu var. En iyisi degismez herzaman adidastir
Hic giymedim başkan. nike giydim ama ayagim yamuk yumuk benim dayanmiyor 5 6 ayda tirt oluyor puma yada hummelde ayni sekil hem yamuluyor ayagimda hemde eskiyor . Adidasta tik yok . Bi aliyon zaten 4 sene giy.Columbia nasıl hiç giydinmi tavsiye eden olursa alacam yoksa dediğin gibi en iyisi adidasa dönecem
https://www.sportive.com.tr/adidas-vs-pace-erkek-siyah-gunluk-ayakkabi-b74494/Benim ayagimdaki bu. Bak 243 tl ama burdan alma git boynerden al tas catlasin ordada 270 280 tldir. 2yilda garanti verirler