Pekiyine umut gitti umut kanka reis24 e ne oldu
Pekiyine umut gitti umut kanka reis24 e ne oldu
Kanka 37 K olsa Umut ilgilenirdide 1000 lira altını Erhan halleder ama oda komisyon istiyor tavsiye etmemYok be dostum 700 lira freebet ten kazandım. Aradılar şimdi çoklu hesap falan bişeler dedi yarın detaylı kontrol edilecekmiş.
Pushtt
1 k altı paralara bakarak kendimi yormak istemiyorum kanka iyi tanımışsın beni teşekkür ederimKanka 37 K olsa Umut ilgilenirdide 1000 lira altını Erhan halleder ama oda komisyon istiyor tavsiye etmem
bide yuzde 33 aliyor ekstra kesibti ucreti aliyorKanka 37 K olsa Umut ilgilenirdide 1000 lira altını Erhan halleder ama oda komisyon istiyor tavsiye etmem
Sigaran var mıydı senin ya ?1 k altı paralara bakarak kendimi yormak istemiyorum kanka iyi tanımışsın beni teşekkür ederim
20 lira yok mu şimdi
Güzelbide yuzde 33 aliyor ekstra kesibti ucreti aliyor
hesaota 999 var sana atacaktim 1 k ustu degil diye atamiyorum kadere bak1 k altı paralara bakarak kendimi yormak istemiyorum kanka iyi tanımışsın beni teşekkür ederim
Yok dostum çoklu hesap ne yani onu da bilmiyorum. Başkasının adına hesap açıp kullanmaksa eğer niye açayım ne işe yarayacak başkasının hesabı. Ben anlamam bu çoklu hesap işlerinden. Zaten çoklu hesabın var demedi. Hesabım kapandı dedim çoklu hesap falan olabilir diye kapanmıştır dedi yarın detaylı incelenecekmişkanka cokku hesabin var mi cidden
Yok 21 yolla vallahi kuduruyorum önümdeki cama kuruldum parçalayacam şimdi 1581142092Sigaran var mıydı senin ya ?
Az önce destek kredisine baktım hala değerlendiriliyor 20 filan da yok herşey sıfır mk20 lira yok mu şimdi
Anladımhesaota 999 var sana atacaktim 1 k ustu degil diye atamiyorum kadere bak
kapandiysa zor artijYok dostum çoklu hesap ne yani onu da bilmiyorum. Başkasının adına hesap açıp kullanmaksa eğer niye açayım ne işe yarayacak başkasının hesabı. Ben anlamam bu çoklu hesap işlerinden. Zaten çoklu hesabın var demedi. Hesabım kapandı dedim çoklu hesap falan olabilir diye kapanmıştır dedi yarın detaylı incelenecekmiş
Çay sar çayyyyyyyy manyak herif camla falan uğraşma abi sözü dinleYok 21 yolla vallahi kuduruyorum önümdeki cama kuruldum parçalayacam şimdi 1581142092
papara copy paste de galiba kankaYok 21 yolla vallahi kuduruyorum önümdeki cama kuruldum parçalayacam şimdi 1581142092
Yok kanka 1581142092 direk ezberepapara copy paste de galiba kanka
Tühhesaota 999 var sana atacaktim 1 k ustu degil diye atamiyorum kadere bak