- 13,418
- 8,911
- 113
İstanbul deme bana kanka.Sortiye gittik toplasan 8-9 kadeh içtim 1800 lira para bayıldım.Odur budur tövbeliyim İstanbulaBoşverin oraları gelin İstanbula en sağlam mekanlara götüreyim sizi ama para yok paralı gelin
İstanbul deme bana kanka.Sortiye gittik toplasan 8-9 kadeh içtim 1800 lira para bayıldım.Odur budur tövbeliyim İstanbulaBoşverin oraları gelin İstanbula en sağlam mekanlara götüreyim sizi ama para yok paralı gelin
Sağol kardeşim aynı şekilde@Erosus @erhanbey22 Ankara veya Kayseridede kapınız var beyler.Ankarada sizi pavyon pavyon gezdiririm vallahi
Benim ehliyet yok 2023 e kadar senin varsa kiralar araba gideriz sıkıntı yok 1 saatlik yolben antalyadayım ısparta yakın beyşehir gölünde bulusalım mangalda
bendede yok hedef 2023Benim ehliyet yok 2023 e kadar senin varsa kiralar araba gideriz sıkıntı yok 1 saatlik yol
Garibanın yüzü gülür mü hiç gülür müsonuc olarak suan herkes patates bu gecede böyle bitti çok şükür
Bu arada benim doğum yeri aslen Antalya-Manavgat kankam Yazları gelirim hepsonuc olarak suan herkes patates bu gecede böyle bitti çok şükür
Elhamdülillah , iyi geceler.sonuc olarak suan herkes patates bu gecede böyle bitti çok şükür
gel kardaşım gelde benım yeni hedef marmaris inşBu arada benim doğum yeri aslen Antalya-Manavgat kankam Yazları gelirim hep
Kanka sen ne iş yapıyon la turist gibi geziniyongel kardaşım gelde benım yeni hedef marmaris inş
ben kumarbazım kazanıyom bittiği yerde duruyom kanka normalde üni mezunuyum müh. mk ben boş adam mı sandınızKanka sen ne iş yapıyon la turist gibi geziniyon
Ahahahahhahaha kardeşinde Erciyes Makine mühendisi mezunuben kumarbazım kazanıyom bittiği yerde duruyom kanka normalde üni mezunuyum müh. mk ben boş adam mı sandınız
Yürüüüüüüüü beeeeeeeeeeeeeeeeeee Bu ülkenin genç kumarbaz mühendislere ihtiyacı varben kumarbazım kazanıyom bittiği yerde duruyom kanka normalde üni mezunuyum müh. mk ben boş adam mı sandınız
ah ulan valla para olsa toplıcaktım sizi he içime oturduYürüüüüüüüü beeeeeeeeeeeeeeeeeee Bu ülkenin genç kumarbaz mühendislere ihtiyacı var
Çekiliş mekiliş bi 20 30 dekketiriyim ben halletcem para işini sen rahat ol haftaya bendeyizah ulan valla para olsa toplıcaktım sizi he içime oturdu
20 lira deyip geçme Barış 23 liraya ruletten 8500 tl yaptım valla hilbetin altyapı sağlam olsaydı gösterirdim gözükmüyor geçmişteÇekiliş mekiliş bi 20 30 dekketiriyim ben halletcem para işini sen rahat ol haftaya bendeyiz
Kanka işte bütün şansını orada kullanmasan bugün belkide paranın ak muştun20 lira deyip geçme Barış 23 liraya ruletten 8500 tl yaptım valla hilbetin altyapı sağlam olsaydı gösterirdim gözükmüyor geçmişte
İnanırım Erhan benim gencoda var buna benzer anım asyada 2 lira kalmış dead or alive 9 kuruştan 200 yapıp çektim gencoya attım 4.50 kuruşa 24 k kazndım slotta gerçi hepsini ödemediler de o yüzden asla küçümsemem20 lira deyip geçme Barış 23 liraya ruletten 8500 tl yaptım valla hilbetin altyapı sağlam olsaydı gösterirdim gözükmüyor geçmişte
durun bakalım Allah büyük dün doğmadan neler doğarKanka işte bütün şansını orada kullanmasan bugün belkide paranın ak muştun
son 90 kurus kaldı bak bazen para varken sırf nefisimi körlemek için az atıp tırmalıyomİnanırım Erhan benim gencoda var buna benzer anım asyada 2 lira kalmış dead or alive 9 kuruştan 200 yapıp çektim gencoya attım 4.50 kuruşa 24 k kazndım slotta gerçi hepsini ödemediler de o yüzden asla küçümsemem