bize yapma değil Avrupa lazımYok 2 litre viskiyi 80 e veriyolar el yapımı ondan bu
Sigara bende de yok umut napcazBiraya para buluyon her Allahın günü benım şuan sigaram yok nasıl olacak o işler şimdi
sağolsunlar biz aldık alacağımızı 0 yatırım 500 çekim bereket versinBi ara milletr 2. Kere çekim yolluyorlardı
Valla benimde yokHadi hızlı ol petrole gidicem daha
Sende olmasa da olur bende olsun yeter dimi sen kendinden cok beni sevmiyor muydun zatenSigara bende de yok umut napcaz
Garip işi bu kardeşim yok zamanda çıkarıyoz işte helaya döksen hela kabul etmez ama napcan işte garibin kafası da böle güzelleşiyobize yapma değil Avrupa lazım
Köle fetişi dönüyor burda resmen
Bebeğim o ayrı bu ayrı niye çarpıtıyosun şimdi !!Sende olmasa da olur bende olsun yeter dimi sen kendinden cok beni sevmiyor muydun zaten
garip 2 yıl önce ezdiği paraları anlatıyodu 1 saat önceGarip işi bu kardeşim yok zamanda çıkarıyoz işte helaya döksen hela kabul etmez ama napcan işte garibin kafası da böle güzelleşiyo
Yolla Bi sigara parası hadi harbi sinirleniyorum sanaBebeğim o ayrı bu ayrı niye çarpıtıyosun şimdi !!
Demirelin bi sözü vardır dün dündür bugün bugün !! Dün zengindik bugün garip , ama bu demek değilki yarın gene para ezmicez!! Hayal dünyası işte vergisi yok algısı yokgarip 2 yıl önce ezdiği paraları anlatıyodu 1 saat önce
Tamam umut gelcek az sonra sana bi pildirimYolla Bi sigara parası hadi harbi sinirleniyorum sana
aynen öyle ustacımDemirelin bi sözü vardır dün dündür bugün bugün !! Dün zengindik bugün garip , ama bu demek değilki yarın gene para ezmicez!! Hayal dünyası işte vergisi yok algısı yok
Valla bekliyorum inşallah boşa bekletmiyorsundurTamam umut gelcek az sonra sana bi pildirim