- 31,888
- 13,783
- 113
Puhahajajaha sesli haykırdım evin icindeBen sana ne zaman bisey dedim la cevap bile vermiyom farkindaysan hemen sen yapınca diye benim tarafa atma hadi işine bak şimdi
Puhahajajaha sesli haykırdım evin icindeBen sana ne zaman bisey dedim la cevap bile vermiyom farkindaysan hemen sen yapınca diye benim tarafa atma hadi işine bak şimdi
Eko tartışma çıkarma benim konumda ekocumPuhahajajaha sesli haykırdım evin icinde
Ekrem çok konuşmaPuhahajajaha sesli haykırdım evin icinde
Derdin ne senin de hele biPuhahajajaha sesli haykırdım evin icinde
Bol şanslarBir 200 yonttuk dostları salladık buraya bol şans gelirse bir 22 çevre deneriz Ekli dosyayı görüntüle 515975
Gülme la ne gülüyon mesafeyi bildirmezseniz böyle olur uza sendePuhahajajaha sesli haykırdım evin icinde
Eniştem ben sinerji icin qeldm konusmam bile bunlarla benEko tartışma çıkarma benim konumda ekocum
Bn ne yptm oqlm neyse hadii kolll kollGülme la ne gülüyon mesafeyi bildirmezseniz böyle olur uza sende
küfür etmeyelim abuzerrSana mı soracam aw bi uza
Yav abi bayram bayram huzurumu kaçırmasın o zaman paran mı bitti diyo ona ne benim paramdan pulumdan ben hiçbi yazdığına cevap vermiyom hâlâyaziyo inadına bu yazdığı fazla amaküfür etmeyelim abuzerr
22 ye bassan şimdi eziyet cekmezdik buradahamsi oğlu hamsi hamsi hamsi senin haminisi
Çöp Trabzon çöpoğlu çöp şu takımdan nefret ediyorum da o sıra arkadaş Trabzon iy 1.5 olur mu dedi bende oynadım o sekıl22 ye bassan şimdi eziyet cekmezdik burada
yeni profil fotosu gelmiş dost beyaz sayfamı açtık yoksaPeh yanlış maç kg oldu