- 31,888
- 13,783
- 113
Bıyık sevmiyim ben ama normanya seviosan atabilirim 🤣Ben bıyıklı seviyorum ekocum @Muroo1988 bak murocuguma o bakislara neler verilirir biliysen
O bıyıqa 15 mermi qider
@Muroo1988 adammmm
Bıyık sevmiyim ben ama normanya seviosan atabilirim 🤣Ben bıyıklı seviyorum ekocum @Muroo1988 bak murocuguma o bakislara neler verilirir biliysen
@Muroo1988 cum ortak kasamizdan bi 100 lukte kangurucuguma salla bakimPara at bana seri ol
100 ne dilenciye vermiyorlar artık 1 k at 5 k yap 10 k çek bonusu var yapıcam 30 dkda@Muroo1988 cum ortak kasamizdan bi 100 lukte kangurucuguma salla bakim
Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
@Aekrem mardinli adam cok tehlikeli ekocum tartismaya girmeVerin bin lirami cıngar çıkarırım burda
Ulan bana farklu ona farklı he bbb tostluqumuz bitti@Muroo1988 cum ortak kasamizdan bi 100 lukte kangurucuguma salla bakim
Ruh Hastası Ve Sinir Bozukluğu Olan Bir Kişi
Sen nereden biliyon Mardinli olduğumuzu dost@Aekrem mardinli adam cok tehlikeli ekocum tartismaya girme
Ben konusmuom kanquruca bilmiom@Aekrem mardinli adam cok tehlikeli ekocum tartismaya girme
Salladım dost vay be baska bisi desem olcakmis hay daaaSen nereden biliyon Mardinli olduğumuzu dost
Kimsin sen söyle bakalım daha yakından tanıyorsan 1 k ile kurtulamazsin 2 atSalladım dost vay be baska bisi desem olcakmis hay daaa
Eskiden nickin mardinliydi dost ordan biliyomKimsin sen söyle bakalım daha yakından tanıyorsan 1 k ile kurtulamazsin 2 at
Yolla ikibiniEskiden nickin mardinliydi dost ordan biliyom
Olsa canin sagolsun cok terso anima geldin dost elbet birgun kavusacagizYolla ikibini
İlerle muhattap olma paran olunca yazabilirsinOlsa canin sagolsun cok terso anima geldin dost elbet birgun kavusacagiz
Rakamla 2000 yaziyla ikibinYolla ikibini
Amuda kalkıp burınla yazmak kac ytlRakamla 2000 yaziyla ikibin