- 2,653
- 934
- 113
son adım mı yoksa bir adım daha olacak mı @Enişte
Dedikodu yapmıyorlarda belki enişte on dediğin maça alt diyecekti seni gördü vazgeçti falan muhabbeti olur tavsiye olmamasj daha iyiMesela sen ve cevap verdiğin arkadaşta farklı tiplersiniz. Benim tavsiyemin muhattabi siz değilsiniz hemn dedikodu baslatiyorsunz
Bekleniyor dostSıradakı nerde ya delırcem
Dur sakin pikachu acele yok 🤣🤣Sıradakı nerde ya delırcem
bak birader ben 3 4 ayda bir roll takibi yaparım o günde bugün keyfimi bozma kaybolMesela sen ve cevap verdiğin arkadaşta farklı tiplersiniz. Benim tavsiyemin muhattabi siz değilsiniz hemn dedikodu baslatiyorsunz
Bol sanslarPhoenixte sıcar umarım ilk çeyrek gelirse son adım vururuz gelmezse 1k vakit geçsin parası bıraktık Ekli dosyayı görüntüle 692293
Bol şansPhoenixte sıcar umarım ilk çeyrek gelirse son adım vururuz gelmezse 1k vakit geçsin parası bıraktık Ekli dosyayı görüntüle 692293
Bu kadar problem olacağını bilsem soylemezdim pişman oldum yazdigima. Sohbet olsun dedikDedikodu yapmıyorlarda belki enişte on dediğin maça alt diyecekti seni gördü vazgeçti falan muhabbeti olur tavsiye olmamasj daha iyi
bol şans eniştePhoenixte sıcar umarım ilk çeyrek gelirse son adım vururuz gelmezse 1k vakit geçsin parası bıraktık Ekli dosyayı görüntüle 692293
Bol şanslar dost herşey gönlünce olsun 🙏 🙏 🙏Phoenixte sıcar umarım ilk çeyrek gelirse son adım vururuz gelmezse 1k vakit geçsin parası bıraktık Ekli dosyayı görüntüle 692293
Bol şansPhoenixte sıcar umarım ilk çeyrek gelirse son adım vururuz gelmezse 1k vakit geçsin parası bıraktık Ekli dosyayı görüntüle 692293
Şansın daim olur umarımPhoenixte sıcar umarım ilk çeyrek gelirse son adım vururuz gelmezse 1k vakit geçsin parası bıraktık Ekli dosyayı görüntüle 692293
BolsansPhoenixte sıcar umarım ilk çeyrek gelirse son adım vururuz gelmezse 1k vakit geçsin parası bıraktık Ekli dosyayı görüntüle 692293