- 13,303
- 13,151
- 113
Tmm yeter roll bitsin 🙂1kyı oynamadıysa 5.5k olması lazım
Tmm yeter roll bitsin 🙂1kyı oynamadıysa 5.5k olması lazım
👏👏👏👏Kaç kişi var şimdi bi beğensin ona göre şekil yapıcaz sonradan gelen begenmesin yılbaşı gecesi kimsede para yok kötü bitsin istemiyorum bu arada 10k yap 3 al 7 dağıt dedi kasa 5300 falan olcak ona göre yüzdeyi ayarlıcaz
takıpcılerden seç enişte aman kaynama olacakKaç kişi var şimdi bi beğensin ona göre şekil yapıcaz sonradan gelen begenmesin yılbaşı gecesi kimsede para yok kötü bitsin istemiyorum bu arada 10k yap 3 al 7 dağıt dedi kasa 5300 falan olcak ona göre yüzdeyi ayarlıcaz
Yuzdelere girdiysek yapragi yedik 🙂Kaç kişi var şimdi bi beğensin ona göre şekil yapıcaz sonradan gelen begenmesin yılbaşı gecesi kimsede para yok kötü bitsin istemiyorum bu arada 10k yap 3 al 7 dağıt dedi kasa 5300 falan olcak ona göre yüzdeyi ayarlıcaz
Enişte sonradan gelenler var ikinci kuponda gelenler biri baksin basindan beri olanlaraKaç kişi var şimdi bi beğensin ona göre şekil yapıcaz sonradan gelen begenmesin yılbaşı gecesi kimsede para yok kötü bitsin istemiyorum bu arada 10k yap 3 al 7 dağıt dedi kasa 5300 falan olcak ona göre yüzdeyi ayarlıcaz
Bugün şanslı günün gibi dost yap son adimiKaç kişi var şimdi bi beğensin ona göre şekil yapıcaz sonradan gelen begenmesin yılbaşı gecesi kimsede para yok kötü bitsin istemiyorum bu arada 10k yap 3 al 7 dağıt dedi kasa 5300 falan olcak ona göre yüzdeyi ayarlıcaz
Teşekkürler kardeşim darısı başınaTebrikler terim
10 kişi falan DostKaç kişi var şimdi bi beğensin ona göre şekil yapıcaz sonradan gelen begenmesin yılbaşı gecesi kimsede para yok kötü bitsin istemiyorum bu arada 10k yap 3 al 7 dağıt dedi kasa 5300 falan olcak ona göre yüzdeyi ayarlıcaz
Aynen kral vallahi son 2 dal sigara kaldı yakmaya kıyamıyorum. Bir tanesini son adımın başında yakarım diğerini adım kazanınca keyif sigarası yapacağımKaç kişi var şimdi bi beğensin ona göre şekil yapıcaz sonradan gelen begenmesin yılbaşı gecesi kimsede para yok kötü bitsin istemiyorum bu arada 10k yap 3 al 7 dağıt dedi kasa 5300 falan olcak ona göre yüzdeyi ayarlıcaz
10 degıldı daha azdı dost kaynama olmus olabılır10 kişi falan Dost
Sen Rolling yaparken yüzdelere takılmassın canım kardeşim herkese aynı verirsin aha ss aldım bakYuzdelere girdiysek yapragi yedik 🙂
13 olduk 🥺Kaç kişi var şimdi bi beğensin ona göre şekil yapıcaz sonradan gelen begenmesin yılbaşı gecesi kimsede para yok kötü bitsin istemiyorum bu arada 10k yap 3 al 7 dağıt dedi kasa 5300 falan olcak ona göre yüzdeyi ayarlıcaz
başarılı sonuçlansın da liste alınır10 degıldı daha azdı dost kaynama olmus olabılır
Ya 10 yap 3 al 2 bana at 5i de 10 kişi 500 yap kapansın olay kardeşimKaç kişi var şimdi bi beğensin ona göre şekil yapıcaz sonradan gelen begenmesin yılbaşı gecesi kimsede para yok kötü bitsin istemiyorum bu arada 10k yap 3 al 7 dağıt dedi kasa 5300 falan olcak ona göre yüzdeyi ayarlıcaz
aynen bellı zaten yabaşarılı sonuçlansın da liste alınır
Takip edene bakılırsa yok zaten evet dostum beğenilere baktım takip eden 10. Yok 🙏10 degıldı daha azdı dost kaynama olmus olabılır
sen de 1kyı bana at tatlımYa 10 yap 3 al 2 bana at 5i de 10 kişi 500 yap kapansın olay kardeşim
takıp edenlerden seçılsın emek var yınede @Enişte bilirrrrrrrTakip edene bakılırsa yok zaten evet dostum beğenilere baktım takip eden 10. Yok 🙏
Makarasina yazdik 🙂Sen Rolling yaparken yüzdelere takılmassın canım kardeşim herkese aynı verirsin aha ss aldım bak