Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Enişte | MARİNPNN Rolling

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,682
79,416
113
Ben takip etmedim ama 100 lira lazım abi be nolur
Kardeşim sana bak 100 lira lazım ben eylül aralık arası kaç kişiye 100 150 bin arası dağıttım millet hep enişte yapıyo rolleri bakma salmadım ugrasmıyorum millet yapıyor kuru sıkıdan konuşuyor herkes para varken bi allahın kulunu geri çevirmedim şimdi 100 lira bulamıyoruz yok bu miktarlarda nasıl yapalım şimdi kusura bakma takip etmediysen

Ahmetisikli0996

ⓉⒺⓇⓂⒾⓃⒶⓉⓄⓇ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
412
104
43
Kardeşim sana bak 100 lira lazım ben eylül aralık arası kaç kişiye 100 150 bin arası dağıttım millet hep enişte yapıyo rolleri bakma salmadım ugrasmıyorum millet yapıyor kuru sıkıdan konuşuyor herkes para varken bi allahın kulunu geri çevirmedim şimdi 100 lira bulamıyoruz yok bu miktarlarda nasıl yapalım şimdi kusura bakma takip etmediysen
Özür dilerim abi canın sağolsun Allâh razı olsun yinede

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,588
8,332
113
Kaç kişi var şimdi bi beğensin ona göre şekil yapıcaz sonradan gelen begenmesin yılbaşı gecesi kimsede para yok kötü bitsin istemiyorum bu arada 10k yap 3 al 7 dağıt dedi kasa 5300 falan olcak ona göre yüzdeyi ayarlıcaz
Sonradan gelen diye beni ima etme ;)))
Mis gibi çay demledim,şekeri al gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...