- 1,740
- 792
- 113
Ekleme yapacam diyorAdama para atarken roll baslamadan beeaberdik
Ekleme yapacam diyorAdama para atarken roll baslamadan beeaberdik
Yazin dostlar enisteniz kimseyi uzmezBurda olmayıp takip eden kim var yazsın
BQWLKNEQWBJIOIJOQWPEJIPQWBE klavyeye oturdum pardon
EnisteBurda olmayıp takip eden kim var yazsın
naber donsuz yine kolpaları sıkıyon mu millete en son kafamı bozmuştun bikac ay onceBQWLKNEQWBJIOIJOQWPEJIPQWBE klavyeye oturdum pardon
Açık doğru sözlü adam az kalsın sen ne ara takip ettin Dostum görmedin diyecektim ama , açık sözlü dobra adam sana da selâm olsun 👏👏👏Ben takip etmedim ama 100 lira lazım abi be nolur
Eyvallah abiAçık doğru sözlü adam az kalsın sen ne ara takip ettin Dostum görmedin diyecektim ama , açık sözlü dobra adam sana da selâm olsun 👏👏👏
Kardeşim sana bak 100 lira lazım ben eylül aralık arası kaç kişiye 100 150 bin arası dağıttım millet hep enişte yapıyo rolleri bakma salmadım ugrasmıyorum millet yapıyor kuru sıkıdan konuşuyor herkes para varken bi allahın kulunu geri çevirmedim şimdi 100 lira bulamıyoruz yok bu miktarlarda nasıl yapalım şimdi kusura bakma takip etmediysenBen takip etmedim ama 100 lira lazım abi be nolur
Özür dilerim abi canın sağolsun Allâh razı olsun yinedeKardeşim sana bak 100 lira lazım ben eylül aralık arası kaç kişiye 100 150 bin arası dağıttım millet hep enişte yapıyo rolleri bakma salmadım ugrasmıyorum millet yapıyor kuru sıkıdan konuşuyor herkes para varken bi allahın kulunu geri çevirmedim şimdi 100 lira bulamıyoruz yok bu miktarlarda nasıl yapalım şimdi kusura bakma takip etmediysen
Bolsanslar yürüyen capkinBakıcaz şimdi yatıralım bakalım
iyi değilim marka yılbaşını boş geçtik kolpaya devam tabinaber donsuz yine kolpaları sıkıyon mu millete en son kafamı bozmuştun bikac ay once
Sonradan gelen diye beni ima etme ))Kaç kişi var şimdi bi beğensin ona göre şekil yapıcaz sonradan gelen begenmesin yılbaşı gecesi kimsede para yok kötü bitsin istemiyorum bu arada 10k yap 3 al 7 dağıt dedi kasa 5300 falan olcak ona göre yüzdeyi ayarlıcaz
Son lıste okeyse orayı alacam bı bak etıket attımPara ödenmedi daha 6 dk oldu çekeli recebe de liste yap dedik 2 dk yap al işte dm ye sen profesörüsün bu işin
taktik ver de orada kaybedelimHadi be kardeşim maçlar baslicak nerde paramız daha mastera atıp kaybedecez bide freebet eklenmesini beklicez
Urganini getireyimmi yeğen )Hadi be kardeşim maçlar baslicak nerde paramız daha mastera atıp kaybedecez bide freebet eklenmesini beklicez
maximin kolpası nerelerde 2 gram beyniyle akıl veriyordu millete şaplağı basacaktım kaybolduiyi değilim marka yılbaşını boş geçtik kolpaya devam tabi