- 7,298
- 3,260
- 113
herkese teşekkürler dostlar maç başlarken oran düşüktü spin kazanmıştım onu çevirdim oran yükselince de oynadım gollü geçeceğini düşünüyordum güzel orandan yakaladım, herkese bol şans
Bence 3.5 üst dene Manchester dalga dalga geliyorherkese teşekkürler dostlar maç başlarken oran düşüktü spin kazanmıştım onu çevirdim oran yükselince de oynadım gollü geçeceğini düşünüyordum güzel orandan yakaladım, herkese bol şans
derbiye üst yazıp manuya 3.5 girdim 50 attım ama daha yüklü de girilebilirdiBence 3.5 üst dene Manchester dalga dalga geliyor
derbi maçları genelde zevksiz geçiyor ama fenerbahçe beşiktaş maçları güzel geçer gollü maç olabilirİmkanım olsaydı Manchester maçına 4 üst oynardım...kasacaksan derbiye ilk yarı 1 üst oynayabilirsin
İllyari 1-1 veya 2-0 olabilirderbi maçları genelde zevksiz geçiyor ama fenerbahçe beşiktaş maçları güzel geçer gollü maç olabilir
@Shellac arkadaşı uyarır misin dolandırıcı bir sitenin reklamını yapıyor ..Twitter'da forumlarda referanslı üye topluyorlar. ..siteye ulasilmiyor hiçbir şekilde geri dönüş yok bağlantı kurabileceğiniz bir yer yok..dolandırmak amacıyla kurulmuş bir site...Linkten üye olun 15 tl nakit ekleniyor, internet paketi bile yapabilirsiniz
Türkiye'nin Global Borsası | Bitay
Kripto dijital varlıklar, Blok Zinciri, Yapay Zeka, IoT, Büyük Veri teknolojilerine ve de akademiye odaklanmış global fintech şirketi.bitay.com