- 54
- 28
- 18
Sağolasın kardeşim dün 43 Oran 50 tl 2.850 1 tane sarı kart olmadi paris maçın dan gitti bugün kurtardıkTebrikler dostum guzel kazanc
Yeter dostum yeter bukadar zaten biz 30tlyi 200 yapmak icin akla karayi sectik yine olmadiSağolasın kardeşim dün 43 Oran 50 tl 2.850 1 tane sarı kart olmadi paris maçın dan gitti bugün kurtardık
Bırakın bu kolpalıkları artık ayıp diye bisey varTebrikler 100 bana atabilirmisin bonus cewirdim cekemiyorum geri gonderiyim 100 istersen yoksa sen bilirsin tebrik ederimm teyitte edebilirim bilgileri siteyi atmak istersen
Yok ya değilimtebrikler kardes bu sefer pısman mısın
Hafta sonları yaz verim maç kardeismYeter dostum yeter bukadar zaten biz 30tlyi 200 yapmak icin akla karayi sectik yine olmadi
Ya sanalda olsa insanda bi ahlak olur ya adam sevincini paylasiyor. Hemen dolandrma derdine dusmussun.Tebrikler 100 bana atabilirmisin bonus cewirdim cekemiyorum geri gonderiyim 100 istersen yoksa sen bilirsin tebrik ederimm teyitte edebilirim bilgileri siteyi atmak istersen
Boşver bunları kardeşim bunlara dicek bişey yok @ShellacYa sanalda olsa insanda bi ahlak olur ya adam sevincini paylasiyor. Hemen dolandrma derdine dusmussun.
3 gundur bekliyorum reis kolpa degil ya bi umut talep veriyom reddediyolar para yatirmadigimdan
Abimmisin kardesimmisin 23 yasindayim kusura bakma herkesi bir tutmaYa sanalda olsa insanda bi ahlak olur ya adam sevincini paylasiyor. Hemen dolandrma derdine dusmussun.
Bildir kardesim ben kac senedir bu forumdayim sadece gonderirse diye sordum affolaNeymar seni bildirdim yönetim e para istiyor diye onlar göndereceklermiş
Tanıdıklarından borc istenir her adamdan para istenmez3 gundur bekliyorum reis kolpa degil ya bi umut talep veriyom reddediyolar para yatirmadigimdan
Kimseyi tanimiyorum her adamdanda istemiyorum forunda hep aktifsen bikere bile duymamissindir adimi bu arkadas aktif oldugu icin istedimTanıdıklarından borc istenir her adamdan para istenmez
Sağolasın kardeşim dünde gelseydi 4.500 olucaktı 1 sarı karttan gitti şaka gibi yaTebrikler hocam. Şans yüzüne gülmüş