İnşallah dost temennimiz oOgun Bugun Galiba Dayıoglu
İnşallah dost temennimiz oOgun Bugun Galiba Dayıoglu
300 Tl cekmek mecburımı sıtesınde300 tlyı napcaz dost 30sn surmez parcalanması
Sonraki denemene bol şans ne fark eder 😀Kupon Kaybettı Dost Ne bol sansı
aynen bızde o yuzden 0lıcaz dost300 Tl cekmek mecburımı aq sıtesınde
2 gün önce bu kuponlarla bokumuzu siliyorduk dost crazy time tek ele 1 k gömüyorduk şimdi sigaramız yok300 Tl cekmek mecburımı aq sıtesınde
0 lamazsın @Umutks41 Dost Var 3 k yapar 10 dakkaaynen bızde o yuzden 0lıcaz dost
Yaparız yaparız kesinlikle0 lamazsın @Umutks41 Dost Var 3 k yapar 10 dakka
Sağolsun bugün 4lü masa tenisi verdi 50 oranlık 100₺ ya 5K aldık dost herkese öneririm0 lamazsın @Umutks41 Dost Var 3 k yapar 10 dakka
Biz Vip Uyeyız Dost Kazandıgımız yokSağolsun bugün 4lü masa tenisi verdi 50 oranlık 100₺ ya 5K aldık dost herkese öneririm
dostlarımız sagolsun her gun bı 50 gelıyo senden de beklıyoruz bı hamle bız yıne bıldıgın gıbıyız cızgımızı bozmadık dostO değil Erhan dostumuz beni şaşırtıyor şu sıralar.Biraz geç 0lanıyor.Önceden atardı tertemiz ruletini 100ü 1K yapar sonra delikanlı gibi 5 dakikada 0lardı.Şimdi kombin atıp uzun uzun bekliyor şaşırtıyor beni
Senin köpeğin olmuş 50 dost.Çekim gelsin 50 sana 50 Umudoya ateşleriz ayıp ediyorsun 😄dostlarımız sagolsun her gun bı 50 gelıyo senden de beklıyoruz bı hamle bız yıne bıldıgın gıbıyız cızgımızı bozmadık dost
bugunde dolandırdık cok sukur bereket versınSenin köpeğin olmuş 50 dost.Çekim gelsin 50 sana 50 Umudoya ateşleriz ayıp ediyorsun 😄
Çok ballı adamsın sana köpeğin olsun dediğim saniye ödediler knk bu işaret şimdiden senin 1K çekimin hayırlı olsun 😄bugunde dolandırdık cok sukur bereket versın
site adamıyız dost senınde 8k hayırlı olsunÇok ballı adamsın sana köpeğin olsun dediğim saniye ödediler knk bu işaret şimdiden senin 1K çekimin hayırlı olsun 😄
Dost ifşalama Umuda az para atmak için az çekim yaptım dedim adama ayıp olmasın 😄site adamıyız dost senınde 8k hayırlı olsun