- 95,677
- 51,473
- 113
Yok be onun gözü kara şaka yapıyo bence penaltıyı görünce bozdum yazdıYok Bozdurmaz Bozdurmussa Kasa Cok Saglam Demekki
Yok be onun gözü kara şaka yapıyo bence penaltıyı görünce bozdum yazdıYok Bozdurmaz Bozdurmussa Kasa Cok Saglam Demekki
Cashout dediysem cashout kimseye yalan borcum yokDurun şimdi şaka gerçek görürüz @erhanbey22 at Cash kuponunu kanka
üzüntüden sigara yakmaya gitmiştirNereye kayboldu la bu
Hayırlı sı olsunCashout dediysem cashout kimseye yalan borcum yok
Ekli dosyayı görüntüle 106985
Olm sen şaşırdın mı la boz desek bozmazsın bozmasın mı tuttu. Senden çok ben üzüldüm puh be lan 10sn beklesen ne olurdu lan içim gitti be. Neyse sağlık olsun. Kızdın mı la ben aramızdaki muhabbete dayanarak samimi konustuk kızdıysan söyle bende ona göre hareket ediyim bundan sonra @erhanbey22Cashout dediysem cashout kimseye yalan borcum yok
Ekli dosyayı görüntüle 106985
Bende üzüldüm bende yakam bi tane 😞üzüntüden sigara yakmaya gitmiştir
Yine de tebrikler dost@Shellac dost cashout yaptim yesili bozmayalim sarı kalsin 😁
At kuponu falan ayip oluyo abi bozmasam neden bozdum diyeyimOlm sen şaşırdın mı la boz desek bozmazsın bozmasın mı tuttu. Senden çok ben üzüldüm puh be lan 10sn beklesen ne olurdu lan içim gitti be. Neyse sağlık olsun. Kızdın mı la ben aramızdaki muhabbete dayanarak samimi konustuk kızdıysan söyle bende ona göre hareket ediyim bundan sonra @erhanbey22
Girdik bile o yola@erhanbey22 knk kafandan ruleti çıkar sakın