Biz senin gibi değiliz knk 8k yapamayızBiri bnim dimi knk 8k yapta ezek
Biz senin gibi değiliz knk 8k yapamayızBiri bnim dimi knk 8k yapta ezek
Az kalmış hedefeKasa 220 tl durdum ara veriyom üstüne gidince hep patliyoz
MolaKasa 220 tl durdum ara veriyom üstüne gidince hep patliyoz
Dost gecmıs olsn son adımda gittin yineKasa 220 tl durdum ara veriyom üstüne gidince hep patliyoz
ıyı gelirKasa 220 tl durdum ara veriyom üstüne gidince hep patliyoz
aynen ara verip kaybetmek dadından yenmez 😂Kasa 220 tl durdum ara veriyom üstüne gidince hep patliyoz
Kına hazır dost cekilisle 5 kisiye 20ser gram 😁aynen ara verip kaybetmek dadından yenmez 😂
Ne diyorsa tersine oyna 🤗😂😂😂 1 tanesini bana ayır bugün umutun tuyolardan yola çıkarak masa tenisi yaptım 60.5 altında sayı olur dedim 2 katı sayı çıktı la Ekli dosyayı görüntüle 116884
Bu teniste alt bahsi de çok sıkıntılı ya😂😂😂 1 tanesini bana ayır bugün umutun tuyolardan yola çıkarak masa tenisi yaptım 60.5 altında sayı olur dedim 2 katı sayı çıktı la Ekli dosyayı görüntüle 116884
Umutla bi kere yine son maç 650 tl veriyor son set bizim lavuk 5 7 yeniliyodu 10 7 öne geçti 1 sayı sigara üstüne sigara yakiyoruz mac 10 10 oldu uzadı bitmiyo 13 13 15 15 deliriyoz😁 19 17 kaybettik işte o gun umut dosta bu hayatın karşı olduğunu anladim😂😂😂 1 tanesini bana ayır bugün umutun tuyolardan yola çıkarak masa tenisi yaptım 60.5 altında sayı olur dedim 2 katı sayı çıktı la Ekli dosyayı görüntüle 116884
😂😂😂😂🤭 aman allah düşmanımın başına versin valla gördüğün gibi bitmiyor o maç sürekli beraberliği yakaliyorlarUmutla bi kere yine son maç 650 tl veriyor son set bizim lavuk 5 7 yeniliyodu 10 7 öne geçti 1 sayı sigara üstüne sigara yakiyoruz mac 10 10 oldu uzadı bitmiyo 13 13 15 15 deliriyoz😁 19 17 kaybettik işte o gun umut dosta bu hayatın karşı olduğunu anladim
🤭😂 tüyo vermedi ama dedim bu çocuk oynuyor bende bi 100 atayım 2.20 oran cazip iki katına vurdularNe diyorsa tersine oyna 🤗
Sevgili tadinda bir rolling dost hiç oynayasim yokNoluyo 😁