Saygı çok önemli arkadaşa katılıyorum neden saygısızlık yapıyosun . Saygısız herif. Halbuki saygıyı bilmemiz lazım saygı çok önemli saygılı olalım lütfen herşey saygı için .aynen aynen
özür dilerimSaygı çok önemli arkadaşa katılıyorum neden saygısızlık yapıyosun . Saygısız herif. Halbuki saygıyı bilmemiz lazım saygı çok önemli saygılı olalım lütfen herşey saygı için .
Mesela sen de saygısızsın ben bu siteye üye oldum e spor oyunlarını seviyorum sen kimsin de benim aklımı sikiyosun saygısız herif azcık saygılı ol saygılı . Saygı herşey demektir.bu siteyi ugrasip açanin aklini sikim
Vay anasınıseni tokatlamalarina karsi ciktigim ve kimsenin bu sitedenn zarar gormemesi , mesajimin dikkat cekmesi icin bu sekilde argo kelime kullandim .
Para pul yatırım istemiyor . Düşüncelere saygı diyorsan argo kelimelere dikkat etmelisin nacizane fikrim . Yoksa senin benim aklımı ....kmen bana zarar vermez kendinle ikileme düşme kardeşim . Bol şanslar.seni tokatlamalarina karsi ciktigim ve kimsenin bu sitedenn zarar gormemesi , mesajimin dikkat cekmesi icin bu sekilde argo kelime kullandim .
Koruyucu yapısını da beğendim . SaygılarımlaVay anasını
sen mi actin bu siteyi ?? birak acanlar gelip benimle muhattap olsun . ben sahsima gosterilen saygisizliktan rahatsiz oldum .Para pul yatırım istemiyor . Düşüncelere saygı diyorsan argo kelimelere dikkat etmelisin nacizane fikrim . Yoksa senin benim aklımı ....kmen bana zarar vermez kendinle ikileme düşme kardeşim . Bol şanslar.