- 3,500
- 1,252
- 113
Rica ederim usta bol şansPaylaşım için sağol dost üye oldum, aldım deneyelim bakalım.
Rica ederim bol şans diliyorumPaylaşim icin tesekkur ederim.
Canlı destek yok galiba nerden talep ediyoruz. Çevrildiği mesaj diyoretiketbet36com etiketbet 15 freebet. Yatırımsız Site hakkında bilgim yokEkli dosyayı görüntüle 215483
Niye güvenip veremiyon çekilis için alıyor herkes zaten ödeme konusunda referanslar var sıkıntı yokBenim varda güvenip veremiom ödeme sonra diolar bende guvenemiom
Yo o konudan deil verdikten sonra ödeme konusunda çarptılar bir iki arkadaşımi bende vermedim daha kimseye oynaylwttim öyle kaldılarNiye güvenip veremiyon çekilis için alıyor herkes zaten ödeme konusunda referanslar var sıkıntı yok
Dediğim gibi satmayı düşünürsen yazarsın. Ödeme konusunda sıkıntı olmaz.Yo o konudan deil verdikten sonra ödeme konusunda çarptılar bir iki arkadaşımi bende vermedim daha kimseye oynaylwttim öyle kaldılar
Eyvallah saolDediğim gibi satmayı düşünürsen yazarsın. Ödeme konusunda sıkıntı olmaz.
Cekilisden sonra hesaplar iade edililiyor mu pekiDediğim gibi satmayı düşünürsen yazarsın. Ödeme konusunda sıkıntı olmaz.
Sen istersen kapattırabiliyorsun hesabıCekilisden sonra hesaplar iade edililiyor mu peki
Nasıl kapatıyoruz bide alan kişi mağdur olacak miSen istersen kapattırabiliyorsun hesabı