Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu EtoroBet 100₺ +30 Yatırımsız Deneme Bonusu

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
1,520
113
Hayatımda bu kdar dandik bi ste gormedm kimlik onaynn ardından pasaport onayi snra da face id onayi deli s..... Bu steyi afedrsnz şaka gbi:))
Yapcan kral bende yaptım yani kagıda bugunun tarihini yazcan site ismi yazcan kimlik ile resim çekcen yüklücen 5 dk onay veriyo 5 dk gönderiyor

Baysero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
112
22
18
İlk defa üye oldum hesabınız bonusa uygun değil diyorlar.
Bikac kişiye ödeme yaptılar sonra herkese ip yalanı üye olmayın arkadaşlar.

hsynbrkkaya

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
23
8
dün üye olmuştum uykum gelince sabah alırım diyerek kapattım,daha önce deneme bonusu kullandığımı iddia ederek verdimediler.gece birileri benim yerime girip oynamadıysa ben almadım.

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,717
1,520
113
pasaportu olmayan üye olmasin bosuna,cevrimi de tamamladim çekim yapamiyorum.
Kendin bişeyi beremiyon bari kazanacak insanlara engel olma 2 gün önce 2.600 çektim ilk önce kimlik ön tarafı yüklüyorsun onay veriyo sonra bi kagıda para çekicegin gün tarih site adı yazıyorsun kimliğin ile selfie yağıyorsun yüklüyorsun 5 dk onay veriyo 5 dk havale gönderiyor

ceudio1

Üye
Yeni Üye
11
4
3
Kendin bişeyi beremiyon bari kazanacak insanlara engel olma 2 gün önce 2.600 çektim ilk önce kimlik ön tarafı yüklüyorsun onay veriyo sonra bi kagıda para çekicegin gün tarih site adı yazıyorsun kimliğin ile selfie yağıyorsun yüklüyorsun 5 dk onay veriyo 5 dk havale gönderiyor
kasıtlı engel olma degil,canli destekte sadece erdem adinda biri var, hiç böyle bilgiler vermedi,