Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Evkur Telefon Hk.

eslem77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
327
145
43
Beyler evkurdan telefon başvurusu yaptım dün adresime gelip teyit ettiler imza için mağazaya uğrayın dediler imzayı attıktan hemen mağazadan telefonu verirler mi kargoyla mi gönderiyolar bilginiz var mi

cemsin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,021
301
83
Hemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..
Yaşadığı gibi anlattı

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,768
6,212
113
Yuh aynı kafamdaki senaryo 😅 içim gidiklaniyor duramıyorum
O telefonu satacaksin sonra siteye atacaksın o stres ile kayıp edeceksin ondan sonra kayıpla ana parayı kurtarayım başka birşey istemiyorum diyip yeminler edeceksin kayıp bonusu da kayıp olacak ondan sonrasını herkes biliyor

eslem77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
327
145
43
O telefonu satacaksin sonra siteye atacaksın o stres ile kayıp edeceksin ondan sonra kayıpla ana parayı kurtarayım başka birşey istemiyorum diyip yeminler edeceksin kayıp bonusu da kayıp olacak ondan sonrasını herkes biliyor
Ya harbi doğru bunlar ama sürekli ay başını beklemek aldığın maaşın bı boka yaramamasi hayatın gelip geçiyor olması enszindan anı yaşamak lazım ağa korkarak da olmuyor oluyor mu borç var ama normal duramıyoruz iste

ertugrul433

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
260
65
28
Hemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..
Hiç unutmam paycell telefon vermedi 15 tane kettle almıştım bende aq aynı gün kumarda gitti

BlackJED

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,870
1,039
113
7 tane elden taksitli yerden telefon aldim ayni gun icinde bozdum kumara verdim 150k borc oldu babam saolsun odedi dahada bulasmadim boyle birsey iste

yasyn55

don't let our hearts get cold..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
14,426
10,267
113
Al sat bulaşmayın sıkıntı hep