Yaşanmışlık var sanırımHemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..
DD:DHemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..
Yuh aynı kafamdaki senaryo 😅 içim gidiklaniyor duramıyorumHemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..
Yaşadığı gibi anlattıHemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..
Şu olayı yaşamayan kendine kumarci demesinHemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..
O telefonu satacaksin sonra siteye atacaksın o stres ile kayıp edeceksin ondan sonra kayıpla ana parayı kurtarayım başka birşey istemiyorum diyip yeminler edeceksin kayıp bonusu da kayıp olacak ondan sonrasını herkes biliyorYuh aynı kafamdaki senaryo 😅 içim gidiklaniyor duramıyorum
Ya harbi doğru bunlar ama sürekli ay başını beklemek aldığın maaşın bı boka yaramamasi hayatın gelip geçiyor olması enszindan anı yaşamak lazım ağa korkarak da olmuyor oluyor mu borç var ama normal duramıyoruz isteO telefonu satacaksin sonra siteye atacaksın o stres ile kayıp edeceksin ondan sonra kayıpla ana parayı kurtarayım başka birşey istemiyorum diyip yeminler edeceksin kayıp bonusu da kayıp olacak ondan sonrasını herkes biliyor
Herkesi kendin sanıyorsun sanırım 😂Hemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..
İçin fazla gıdıklanmasın geceye kadar 0lıcan borc takıcan kendı kendıne o stresle borc harc ile kumar oynayıp kazanılmaz yapma o işi bence durYuh aynı kafamdaki senaryo 😅 içim gidiklaniyor duramıyorum
Hiç unutmam paycell telefon vermedi 15 tane kettle almıştım bende aq aynı gün kumarda gittiHemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..
Beni anlattın reis afafaaffaHemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..
Seni 7de durduran ne oldu7 tane elden taksitli yerden telefon aldim ayni gun icinde bozdum kumara verdim 150k borc oldu babam saolsun odedi dahada bulasmadim boyle birsey iste
Çok mu genctin yoksa fazla mi bagimliydin reis7 tane elden taksitli yerden telefon aldim ayni gun icinde bozdum kumara verdim 150k borc oldu babam saolsun odedi dahada bulasmadim boyle birsey iste
🤣🤣🤣 Çok dogruuuHemen verirler sende hemen arka sokaktı ki telefoncuya satar kumar da bugün onu yersin sonra ödemez icralık olursun 10 liralık telefon 50 bin ödersin şimdi den geçmiş olsun..