- 107,927
- 159,911
- 113
Trabzon bırakmaz 3-2 4-2 biter ortiAntalyaspor 2-2 neler oluyor boyle
Trabzon bırakmaz 3-2 4-2 biter ortiAntalyaspor 2-2 neler oluyor boyle
Bilmiyorum mac baslamadan icimde bir his var maç bitince sahada aglayan Trabzonsporlu futbolcular olacak diye yazmıştımTrabzon bırakmaz 3-2 4-2 biter orti
aynen hatırlıyorum bakalım son 15 dakikaBilmiyorum mac baslamadan icimde bir his var maç bitince sahada aglayan Trabzonsporlu futbolcular olacak diye yazmıştım
Kanka CSKA Moscowa ya ne diyecenTrabzon bırakmaz 3-2 4-2 biter orti
takip etmedim yanlış görmediysem 6 oran son dakika golüKanka CSKA Moscowa ya ne diyecen
Kanka saldırdım ki korner çıksınaynen hatırlıyorum bakalım son 15 dakika
Aynen fena çalışmıştım dersine hem de bir kuponda devam ediyor onda da Nikola Vlasic 2.60 oran gol atar var di o da 2 maça kalditakip etmedim yanlış görmediysem 6 oran son dakika golü
şans seninle olsun ortiAynen fena çalışmıştım dersine hem de bir kuponda devam ediyor onda da Nikola Vlasic 2.60 oran gol atar var di o da 2 maça kaldi
Sağol ortişans seninle olsun orti
Onlar bişeyin mücadelesini vermiyor top oynuyorlar Trabzonspor kötü stres yönetimini yapsalardı lig buralara gelmezdi zatenBeyler bu antalya tam olarak neyin mucadelesini veriyor
Bu kadar iyi bi takımın kendi elleriyle şampiyonluğu vermesi çok üzücüOnlar bişeyin mücadelesini vermiyor top oynuyorlar Trabzonspor kötü stres yönetimini yapsalardı lig buralara gelmezdi zaten
Bu konuda kesinlikle katiliyorum sanaBu kadar iyi bi takımın kendi elleriyle şampiyonluğu vermesi çok üzücü
IptalGOAL 0-1
Napoli
Ilk yari 0-1 maç sonucu 0-42 Rusya ya uğrayalım
Lig bitiyor CSKA Moscowa yeni toparlanıyor ama ne toparlanma önüne gelene 2 4 atmaya başladı savunmada oturdu Chalov-Sigurdsson-Vlasic üçlüsü can yakıyor hele Vlasic son 2 maç 3 gol ayaklar çok sıcak rakip te Orenburg sonuncu matematiksel olarak düşmedi 6 maçları var 18 puan yapar hala şansı var ama imkansız derecede bu maçtan puan almaları şart hatta puanlar ilk yari sıkıntılı geçebilir birbirlerini deneyebilirler ama ev 2. yari mutlaka risk alacak ama o zaman CSKA nin o formda ayakları bunu affetmez o yüzden bu maç ilk yari gelecek 1 golle rahatlıkla 3,5 üste gider bu maçı da kacirmayin bugun Vlasic ve Chalov boş gecmez