- 20,957
- 8,381
- 113
Hoş buldum dostHoşgeldin reis
Hoş buldum dostHoşgeldin reis
Sensiz olmazdı reis tekrar hoşgeldin birde @Novasky reisim var maçlara fısıldayan müsaitse tesriflerini beklerimHosbulduk kulagım cınladı geldum 😁
Bize de sıra gelir mi@Fterim1905 ile başlayalım arkası gelecek inşallah
Arkada bahıs alıyodur muhtemelen gece gelırSensiz olmazdı reis tekrar hoşgeldin birde @Novasky reisim var maçlara fısıldayan müsaitse tesriflerini beklerim
Fiş alBize de sıra gelir mi
Zaten basketten yatacaksiniz hepiniz ne bu acele@Fterim1905 Ms alma gozunu sevem sıra cok
Min 1 ay sonra olurBize de sıra gelir mi
UzaZaten basketten yatacaksiniz hepiniz ne bu acele
Sıra cok deneyıp yatma hazzı bambaskaZaten basketten yatacaksiniz hepiniz ne bu acele
Bol sanslarSelamün aleyküm reisler bir kaç rollingci seçelim hedefe ulaşan dostlarla birlikte daha fazla arkadaşımıza destek olabiliriz inşallah musayit olanlar yazsın 10 dakika işim var dönünce rolculeri seçip başlayalım
Roll bensiz olmaz reis alobet ve farkbet 10 da 10 yapmış biri olarakSensiz olmazdı reis tekrar hoşgeldin birde @Novasky reisim var maçlara fısıldayan müsaitse tesriflerini beklerim
Banada bir bardak suRoll bensiz olmaz reis alobet ve farkbet 10 da 10 yapmış biri olarak
Resimde ki sen misin dost . Ne kadar yakışıklısınGönderim de sıkıntı oldu şimdi attım başlar birazdan
Aynı anda 2-3 kısı yapmalı dost fterımı tanımıyonGönderim de sıkıntı oldu şimdi attım başlar birazdan
Sen rolsüz yapamazsın Aktaş arkadaş en son ilk Adimda yatmissinRoll bensiz olmaz reis alobet ve farkbet 10 da 10 yapmış biri olarak