- 23,696
- 20,083
- 113
Dost biz onun üstüne gitsek altimizdan çıkamazReis konu nedir neden bu kadar üstüne geliyorlar özel değil ise
Dost biz onun üstüne gitsek altimizdan çıkamazReis konu nedir neden bu kadar üstüne geliyorlar özel değil ise
Selamünaleyküm reis geçen gün bana sözün vardı hatirliyor musun ilk senden başlayacağız diyeReis konu nedir neden bu kadar üstüne geliyorlar özel değil ise
Kanka sana daha rol nasip olmadı vay aw benim gözüm açık gidicekSelamünaleyküm reis geçen gün bana sözün vardı hatirliyor musun ilk senden başlayacağız diye
ÇekemiyorlarReis konu nedir neden bu kadar üstüne geliyorlar özel değil ise
Kardeş yoktun geldiğimde ne yapayım kaç saattir buradayızSelamünaleyküm reis geçen gün bana sözün vardı hatirliyor musun ilk senden başlayacağız diye
Kanka dinlen birazKardeş yoktun geldiğimde ne yapayım kaç saattir buradayız
Harbi bulup bulabilecegin en iyi adamlari toplamissinKardeş yoktun geldiğimde ne yapayım kaç saattir buradayız
Öyle valla knkKanka sana daha rol nasip olmadı vay aw benim gözüm açık gidicek
Dost çalışıyordum smdi btti isKardeş yoktun geldiğimde ne yapayım kaç saattir buradayız
Dur hele 1 saattir fis sirasindayimKanka dinlen biraz
Hele yr heleDost biz onun üstüne gitsek altimizdan çıkamaz
Hoşgeldin reis sıkıntı yok takıldımDost çalışıyordum smdi btti is
Ozaman basla hemen kankaDur hele 1 saattir fis sirasindayim
Tütün almam gerek saykom
Istersen tabi bende roll yapmak isterimHoşgeldin reis sıkıntı yok takıldım
Oku işte bizim gibi kumarbaz mi olacan? Hadi bizim gibi olsan neyse de Abuzer gibi kumarbaz olsan bide kaybedecen sürekliDost çalışıyordum smdi btti is