- 95,732
- 51,511
- 113
Ediyorum ya aq sure skormu yazim sana bide?ayrica sen benim rollu takip ederken ben sana takip etsene lan dedim mi hic?la saka maka bu adam bizim yaptigimiz etkinliķleri yapsa bizi köle ilan eder mkTakip etsene lan
Ediyorum ya aq sure skormu yazim sana bide?ayrica sen benim rollu takip ederken ben sana takip etsene lan dedim mi hic?la saka maka bu adam bizim yaptigimiz etkinliķleri yapsa bizi köle ilan eder mkTakip etsene lan
🤣🤣🍆Geldi la ne iyisi ver parayı
Forumda para almadığım bir sen varsın dost faiz geldi o yüzden10 fark iyi 6 da var 16 fark iyi gibi ha
Takibin yok malesefEdiyorum ya aq sure skormu yazim sana bide?ayrica sen benim rollu takip ederken ben sana takip etsene lan dedim mi hic?la saka maka bu adam bizim yaptigimiz etkinliķleri yapsa bizi köle ilan eder mk
Admin var mi aktifForumda para almadığım bir sen varsın dost faiz geldi o yüzden
Neden lan nedenDost anlamadıgım neden ılk kez geldım dedın neden yanı
Zort demedın 😂
Çekiliş mi yaptircanAdmin var mi aktif
Kral ne. Çekiliş falan bilmem senden sözü aldım onu bilirim totem dedin kralini yapiyorumAdmin var mi aktif
Ya adam bizi görmek istiyor . Gözümüze sokacak . Bu tarihi günde takip etsen ölür müsün kankaEdiyorum ya aq sure skormu yazim sana bide?ayrica sen benim rollu takip ederken ben sana takip etsene lan dedim mi hic?la saka maka bu adam bizim yaptigimiz etkinliķleri yapsa bizi köle ilan eder mk
Emniyet genel müdürlüğünde çalıştın mı dost zart diye bulmuşsunDost peki @EndEctic kim ben değilim demezsin umarım 🤣
Yapma yaw.la sen benim etkinlige gel hele bak ben sana yerleri sildirmiycem mi gor sen 😁😁 gormemisin oglu cekmis koparmis hesabi.ama ben bunlarida severim hatta en sevdigim durumlar bunlar benim.ak koyun kara koyun belli oluyor.Takibin yok malesef