Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Exrabet 250 FreeSpin & 250 FreeBet Deneme Bonusu

Saldiray04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,001
304
83
Extrabet den cani yanan biri olarak net soyluyorum ummadiginiz bir anda ellerinde biralari ile hesabinizi risk birimi inceleyebilir

sadi6734

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,336
1,083
113
Extrabet den cani yanan biri olarak net soyluyorum ummadiginiz bir anda ellerinde biralari ile hesabinizi risk birimi inceleyebilir
Bu site beni dolandırdı zamanın da 10 k yi bna 250 falan çektirip günde 1 buçuk ayda falan bittiydi sonra hesabımı kapattı ama sonra bunları ben 3 kez dolandırdım 3 kez radarima yakalandılar bikere aradalilar 1 k ekleyelim dediler olur dedim başka bi hesapla üye oldum çektim 4 k bikere daha aradılar öbür hattı bu defa vip üyesiniz falan dediler 1500 eklediler yine çektim yine baska bi hesap 3 kez aradiklarinda Sadi bey dediler isim verince baska hesap yemez sandim yine baska birini üye yaptım ama kullanıcı adını sadi3131 yaptım isim soy isim farklıydı incelemediler hemen eklediler sonrası da cekim yaptım hepsini engelledim:)

corvettez

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
16
8
Dolandırıcılık sıralamasında ilk üçtedir. İtina ile çekim gonderilmez
Katılıyorum cok eski site ama son zamanda 20 k mı yok ettiler oyunlara mudahale ediyorlar ve sizden habersiz bakiyenizi sıfırlıyorlar.sonrada adını guvenlik zafiyeti koyuyolar..He denemeyi öderler.