- 11,826
- 9,266
- 113
55-50 KALAN 19
2 DK VAR UZAMASI LAZIM YOKSA ALT DOST DEP ATSINEv sahibi atarsa atar üstü hadi bakalım sinerjiye devam 🎉
Dep e birşeyler oldu elinin ayarı değil kolsuz maça devam ediyorlar 🤔2 DK VAR UZAMASI LAZIM YOKSA ALT DOST DEP ATSIN
kotu oldu dep atmalı57-50 mola
Istastige göre oynadım kafadan da değildi neyse2 DK VAR UZAMASI LAZIM YOKSA ALT DOST DEP ATSIN
malesef dost uzuldum kusura bakma hıssetmesem soylemezdım tam alt alıyordum sen soyledım vazgectımZorlamayin lose
Senden önce oynamıştım kralmalesef dost uzuldum kusura bakma hıssetmesem soylemezdım tam alt alıyordum sen soyledım vazgectım
His senden yanamalesef dost uzuldum kusura bakma hıssetmesem soylemezdım tam alt alıyordum sen soyledım vazgectım
suan onumde 3 ekran var dost ben ıstatıstık yapıyorum gecmıse bakıyorum + ızlıyorum macı hızlımac sonu bok gotorur cok kaybettım oyle ben ama artık kaybetmıyorum bı sekılde hıslerı de koyuyorum neyse nasıp isteIstastige göre oynadım kafadan da değildi neyse
bılıyorum ozelden yaz 100 gonderyım dost senın 500 de hıc gozum olmadı asla korkmam ama sıteden alırım ben senden degılSenden önce oynamıştım kral
Girmedik bahse zaten 🤣 söküm istatistigebılıyorum ozelden yaz 100 gonderyım dost senın 500 de hıc gozum olmadı asla korkmam ama sıteden alırım ben senden degıl
Oo yine basarmissin belliki tbrklerbılıyorum ozelden yaz 100 gonderyım dost senın 500 de hıc gozum olmadı asla korkmam ama sıteden alırım ben senden degıl
Eyvallah kralOo yine basarmissin belliki tbrkler
Tebrikler@Shellac dost burası da won 700 kazanç 700 dağıtım iyi geceler