- 5,318
- 3,780
- 113
25 gelse durur musun devam mı edersin 🙂yola devam sadece 30 k kaldı
Ekli dosyayı görüntüle 499039
25 gelse durur musun devam mı edersin 🙂yola devam sadece 30 k kaldı
Takipteyiz bol şans dostevet beyler kasa 71 k oldu 20 maiyetiçekiyoruz 51 k ile devam 80 k oldugunda rol biter söz verdik sözümüzde dururuz 10 k dağıtım olacak şimdiden iyi sanslarımız olsun
Tebrikleriyi seyirler oyundan çık diyenlere inat
Replay Manager | Hacksaw Gaming
replay.hacksawgaming.com
Reis ben sana ne dedim gelirse büyük geliriyi seyirler oyundan çık diyenlere inat
Replay Manager | Hacksaw Gaming
replay.hacksawgaming.com
eyvallah abi halen çık bundan diyorsunuz ya pesBu yeter sana su an demek farkli oyunlara dalacaksin ara sira
ne dağıtmışım dost anlamadımhelal olsun dost cok dağıtıyorsun ama
Ohhhyola devam sadece 30 k kaldı
çık dedinReis ben sana ne dedim gelirse büyük gelir
Slot oyunları bu reis tecrübe edinip konuşuyorlar çoğu zamanda öyle oluyor zaten aldığın gibi kaçacaksın o yüzden öyle söylüyorlareyvallah abi halen çık bundan diyorsunuz ya pes
Beti 100 e Çek dedim sen başkası ile karıştırdın herhalde kralçık dedin
Yazanlar kaybetme diye yazmislardir ama bi bildiğin vardi demek kieyvallah abi halen çık bundan diyorsunuz ya pes
Hatta sen 17 dakika önce eminmisin yazdınçık dedin
Arkadaş siyasetçi galibaçık dedin
Reis Çek derken beti Çek demek istedim yanlış anlamışsın 🥶çık dedin
hakli @dostŞu foruma bı canlı yayın bölümü lazım böyle olmuyor
Hem kaybetme demek istiyorlar hem slot tecrübesi ama karışmamak gerekiyor orası ayrıYazanlar kaybetme diye yazmislardir ama bi bildiğin vardi demek ki
Bu kasa buraya kadar geldiyse 100 ü geçer beylerHem kaybetme demek istiyorlar hem slot tecrübesi ama karışmamak gerekiyor orası ayrı
Bastan beri diyor kazanc olacak kayip olmayacak diye ki hakli ciktiHem kaybetme demek istiyorlar hem slot tecrübesi ama karışmamak gerekiyor orası ayrı