- 25,365
- 9,759
- 113
Süper tebrikler dost inanmak başarmanın yarısı derleriyi seyirler oyundan çık diyenlere inat
Replay Manager | Hacksaw Gaming
replay.hacksawgaming.com
Süper tebrikler dost inanmak başarmanın yarısı derleriyi seyirler oyundan çık diyenlere inat
replay.hacksawgaming.com
Acariz youtube dan da paket olmayalim dostonları bi becerebilsem ah
cok iyi olmus diyi seyirler oyundan çık diyenlere inat
replay.hacksawgaming.com
Dost sana inanmakla ne alakası var bu işin kumar bu bazen şans açık olur 1-2 hafta gider sen sabır taktik olarak devam edersen bir gün hüsran olacak onu söylüyoruz bizbu oyunda devam et diyenler beğensin bana kimler inanıyor görmek istiyorum 19.00 a kadar beğenileri bekliyorum
Yeni gordum la fenaaiyi seyirler oyundan çık diyenlere inat
replay.hacksawgaming.com
Hızlı giden atın poku seyrek düşermişDost sana inanmakla ne alakası var bu işin kumar bu bazen şans açık olur 1-2 hafta gider sen sabır taktik olarak devam edersen bir gün hüsran olacak onu söylüyoruz biz
Oyy ömer baba nerelerdesin sen yoksun ortalikda yaHızlı giden atın poku seyrek düşermiş
Adam aldı parayı bak Suat atesdag bana inananlar 19 a kadar beğensin demiş senin inancın yok muydu beğenmedinYeni gordum la fenaa
Temiz vermişşşiyi seyirler oyundan çık diyenlere inat
replay.hacksawgaming.com
Maçlar yok ya öyle tenis oynuyozOyy ömer baba nerelerdesin sen yoksun ortalikda ya
Enişte her dakka bakamiyoz yoksa bu oyun verir dedik yuksek betteAdam aldı parayı bak Suat atesdag bana inananlar 19 a kadar beğensin demiş senin inancın yok muydu beğenmedin
iftar kalabalıgı takip edemedik suan müsteri yok anca okuyoruz konuya yeni hakim olduk .dAdam aldı parayı bak Suat atesdag bana inananlar 19 a kadar beğensin demiş senin inancın yok muydu beğenmedin
Twitch te olabilirdiscort u ayarlayacak biri varsa canlı verelim dostlar
Olum kendın oynadım 2 saat bu oyunu 30k bakıyeyle 15k para yedi aynı oyun girdim bende yüksek betlere şans denk gelmesi meseleEnişte her dakka bakamiyoz yoksa bu oyun verir dedik yuksek bette