- 94,864
- 51,002
- 113
Nexaca golBeyler bonus 50 TL vermişti 4 lü olacak ve her oran 2 üzeri olacak diye sallamıştım ama iyi gidiyor gelirse 1376 veriyor 1 maç içerde diğerleri iyi durumda Ekli dosyayı görüntüle 126246
Nexaca golBeyler bonus 50 TL vermişti 4 lü olacak ve her oran 2 üzeri olacak diye sallamıştım ama iyi gidiyor gelirse 1376 veriyor 1 maç içerde diğerleri iyi durumda Ekli dosyayı görüntüle 126246
Baskan o zmn 3 cekiliste daha cikarsam alayi sana @@😂🙈Ben kaliteli dilenciyim dost 100 tl altı kabul etmiyorum
Kaldık futbolda tekeNexaca gol
Shellaca desene reıs ceksın cekılısıAdam sakatlandı beyler kolu kırıldı
🙏Kaldık futbolda teke
Knk işi vardır yoksa çekerdiShellaca desene reıs ceksın cekılısı
Unuttu benceKnk işi vardır yoksa çekerdi
Utanıyosan ben diyim @Shellac Reis Çekilişi bekliyomuş arkadaşlarShellaca desene reıs ceksın cekılısı
İşi vardı muhtemelen ondan sonra da uyudu sabah çeker en babaUnuttu bence
1 tane ribaund da alır eşşek değilseUnuttu bence
Görüşürüz dostum seni tanımak güzeldi Shellacı 5 bin mesajdan aşağıda olanlar etiketleyemez etiket yapan ban yer Allaha emanetsinUtanıyosan ben diyim @Shellac Reis Çekilişi bekliyomuş arkadaşlar
Allah razı olsun dost seni tanımakta güzeldi görüşürüzGörüşürüz dostum seni tanımak güzeldi Shellacı 5 bin mesajdan aşağıda olanlar etiketleyemez etiket yapan ban yer Allaha emanetsin
Bu anda 3 rıb aldı uzmez heralde bızı1 tane ribaund da alır eşşek değilse
Kasa deneyecez 445Son 6 dk kala gırer oyuna tek rıbaunda tamamız sınra kasa denerık demı @ezenginer