- 94,863
- 50,999
- 113
Hatta 6 olmusRecep ribaunt 5 oldu değil mi eminiz
Hatta 6 olmusRecep ribaunt 5 oldu değil mi eminiz
İy bitti zaten mola alalım ben sıgarayaO deıl yavastan error verıo parmaklar
Etıketleyın benı mıamı macını ızlıcem benİy bitti zaten mola alalım ben sıgaraya
Bu sefer dinlersin belkide yatariz ama 3. Ceyrek golden ust ms golden ust yada ms + haniden golden bas bence
ıyı oran kasalık hedefte bıterBu arada düzeltiler 2.23 golden 3.çeyrek
Kimlerin oynayacagina ve sure alacagina bagli ama bence 60.5 sayi cikmaz bu ceyrekıyı oran kasalık hedefte bıter
Dostlar girmek istemiyorum sadece 400 bırakacam kalanı golden 3 .çeyrekBu sefer dinlersin belkide yatariz ama 3. Ceyrek golden ust ms golden ust yada ms + haniden golden bas bence
Az sayı olur mantıklı ben altçıyımKimlerin oynayacagina ve sure alacagina bagli ama bence 60.5 sayi cikmaz bu ceyrek
Sen daha iyi bilirsinDostlar girmek istemiyorum sadece 400 bırakacam kalanı golden 3 .çeyrek
Anladigim kadariyka roll devam ediyorDostlar girmek istemiyorum sadece 400 bırakacam kalanı golden 3 .çeyrek
Kasa 445 ayrıyeyten 50 TL bonus bağlı kuponum var sadece golden kaldı gelirse 1376 sadece ondan alacamAnladigim kadariyka roll devam ediyor
ne dersen o dost bolsans
Yok baskan bunlari biliyirum golden 3. Ceyrek alcam 400 birkcm falan dedin ya ondan dedimKasa 445 ayrıyeyten 50 TL bonus bağlı kuponum var sadece golden kaldı gelirse 1376 sadece ondan alacam
Miami maçı nasıl gidiyorne dersen o dost bolsans
gırılmez onaMiami maçı nasıl gidiyor
400 emniyet sibobuYok baskan bunlari biliyirum golden 3. Ceyrek alcam 400 birkcm falan dedin ya ondan dedim