- 94,848
- 50,992
- 113
Abi cyber tam tuzak be aksamda aldi senin parani yine aldi.bende uyumaya gittin sandim sesin cikmayinca.gercek mac varken asla cyber oynamam hersey onlarin elinde
Bir daha ASla ama asla oynamam lanet olsunAbi cyber tam tuzak be aksamda aldi senin parani yine aldi.bende uyumaya gittin sandim sesin cikmayinca.gercek mac varken asla cyber oynamam hersey onlarin elinde
Twtr kullaniyorsan beni takip et son paylasimima gir yap aynisini twtr @parapar64394473Neresi dost
Ee simdi 6/7 saat ugrastik sifirlandikmiBir daha ASla ama asla oynamam lanet olsun
90 kaldı yani sıfır gibi bişeyEe simdi 6/7 saat ugrastik sifirlandikmi
Canli maclar var git 2 maca siradaki per ust bas gelirse 300 yatarsa sizde yatin ben uyanigim daha90 kaldı yani sıfır gibi bişey
Aynen hic sorma ama son yaltigin buyuk hata oldu onu yapmasaydin simdi bi maca kasa atsan 800 olucaktin1800 para girecekti nerden nereye
Bende onun içim uğraştım gelseydi 688 diAynen hic sorma ama son yaltigin buyuk hata oldu onu yapmasaydin simdi bi maca kasa atsan 800 olucaktin
Kardes mac olmasa seni anliycam mackolikde bile 3 tane canli basket vsrki sitelerde daha cok oluyor.neyse giden gitti yap son kuponu yapicaksan bakalimBende onun içim uğraştım gelseydi 688 di
Abi cyber a o oara basilirmi allah askina ya1800 para girecekti nerden nereye