- 4,850
- 3,330
- 113
Bol şans canımDep önde olduğu halde orana bak akqi dep cokmu kötü beyler ondan mı böyle bilen varmı
Ekli dosyayı görüntüle 715550
Coca Cola boş takım değil ama haDep önde olduğu halde orana bak akqi dep cokmu kötü beyler ondan mı böyle bilen varmı
Herhalde dediğin gubu yoksa nie önde olan takımım oranı 3 olsunCoca Cola boş takım değil ama ha
Bol şanslarDep önde olduğu halde orana bak akqi dep cokmu kötü beyler ondan mı böyle bilen varmı
Ben takip ederim bu bilgi Şili ligiHerhalde dediğin gubu yoksa nie önde olan takımım oranı 3 olsun
Grubun ligin ilk maçı kanka dep alabilir.Dep önde olduğu halde orana bak akqi dep cokmu kötü beyler ondan mı böyle bilen varmı
Yansın ilk mesajTutarsa 2 3 kişi dm yanar
Bir ben yazayım da sonra unutmaTutarsa 2 3 kişi dm yanar
Yazdım listeye gerisi artık coca cola kırmızı falan yer inşallah 🤣🤣Yansın ilk mesaj
Birinci Ben yazdım zannettim sen yazmışsın Benden hızlı çıktın Helal olsun 2 sıraya geçirdin biziYansın ilk mesaj
Beni de yazmadı mı listeye Bak olmadı şimdiYazdım listeye gerisi artık coca cola kırmızı falan yer inşallah 🤣🤣
Hadi inşallah dost uzun zamandır ne dm yandı ne bildirim bitiğiz. Butra en son dmyi yaktı saolsunYazdım listeye gerisi artık coca cola kırmızı falan yer inşallah 🤣🤣