Fagadan almam lazım onayı ferdicimMüsade senin Gökay kardeş
Fagadan almam lazım onayı ferdicimMüsade senin Gökay kardeş
Dm baksanaYattık o zaman aqgg 🤣🤣🤣
Aynen brom2 kişiyiz zaten küsüratı bize atarsın 350 350
Sen varken öyle yapıyoruz nedense😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄Maç gelmeden ödülü bağlamaya çalışıyorlar bu forumda acilen bu grupların dağıtılmasi lazım
Ferdiciğim ödülü faga bağladı ya. Görmedin miMaç gelmeden ödülü bağlamaya çalışıyorlar bu forumda acilen bu grupların dağıtılmasi lazım
ssddjdjdjdkdFerdiciğim ödülü faga bağladı ya. Görmedin mi
Sen varken öyle yapıyoruz nedense😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄
Maalesef 2 niz hakkında yönetime detaylı rapor sunuldu gereken yapılır umarımFerdiciğim ödülü faga bağladı ya. Görmedin mi
Bul bulll sans ozamanDep önde olduğu halde orana bak akqi dep cokmu kötü beyler ondan mı böyle bilen varmı
Ekli dosyayı görüntüle 715550
Ne yaptık kanka biz tacizmi tecavüz mü kime ne ettik ki rapor sundun ayrıca forumda sen savcı mısın?Maalesef 2 niz hakkında yönetime detaylı rapor sunuldu gereken yapılır umarım
Sıkıntı yok ferdiciğim bizi yönetim biliyor herkesi kimin ne olduğunu burada çok iyi biliyor yönetim emin olMaalesef 2 niz hakkında yönetime detaylı rapor sunuldu gereken yapılır umarım
6 senedir savcılık görevi yapıyorumNe yaptık kanka biz tacizmi tecavüz mü kime ne ettik ki rapor sundun ayrıca forumda sen savcı mısın?
Ya sussun sıkıntı yok ya DM yazmıyoruz biz herkese öyle DM yazanlar düşünsünNe yaptık kanka biz tacizmi tecavüz mü kime ne ettik ki rapor sundun ayrıca forumda sen savcı mısın?
Ben hakkımı böldürmem 3 kişi 250Beyler tutarsa 750 bölünecek valla ister 7 kişi 100 atam yada 3 kişi 250 siz bilirsiniz
Tabi birsey tutmadan dağıtıma geçtik🤣🤣🤣
6 yıldır aynı rütbe yani yükselemedin öyle mi ee böyle konuşursan yükselemezsin ferdiciğğimmmm.6 senedir savcılık görevi yapıyorum
Hadi kupon gelirse 3 tane döner paramız çıktı sana bana bir de öteki arkadaşa6 senedir savcılık görevi yapıyorum
Faga olmadı şimdi haBeyler tutarsa 750 bölünecek valla ister 7 kişi 100 atam yada 3 kişi 250 siz bilirsiniz
Tabi birsey tutmadan dağıtıma geçtik🤣🤣🤣
Ben bu işe dahil olursam bu maçı ev 3-1 alır o kadar şansim yok inşaallah gelir dep alırHadi kupon gelirse 3 tane döner paramız çıktı sana bana bir de öteki arkadaşa