- 700
- 237
- 43
Ev çok fena bastırıyor dep hiç orta sahay8 gecemiyor. Ev tek kale Allah yüzümüze baksında penaltı filan olmasın bari.
Ya da böyle bitsinEv çok fena bastırıyor dep hiç orta sahay8 gecemiyor. Ev tek kale Allah yüzümüze baksında penaltı filan olmasın bari.
Hiç belli olmaz Bir bakmışsın sporu öyle bitmiş Ben nedenini gördün Bu ŞileOglum 5 dk izliyim dedim bune aiqiqi dep 5. Lig takımı falan mı gol yememesi imkansız
Atamaz abi orta sahayı geçmiyor adamlar kuruması lazımya 2'ye at ya da böyle bit şansımıza
Böyle biter gibi Muro dep iyi defans yapıyor. Her yere atıyorlar topu yereee yatıyorlar. Belki kontrdan 2 yi bulur dep ev açık veriyorYa da böyle bitsin
Çift ekran yap abi telefonu alta al maçı canlı yayını forumda aktif açık kalsınŞimdi hep beraber yas tutuyoruz Tamam mı maça geçiyoruz maçı izliyoruz kurutuyoruz buraya yazmıyoruz en son gol geldiğinde ya da gelmediğinde yeşillendiğinde yazarız Ben şu an maçı takip ediyorum yazamayacağım onu kurutmaya çalışıyorum
Ben de öyle tahmin ediyorum sanki böyle bitecek gibiBöyle biter gibi Muro dep iyi defans yapıyor. Her yere atıyorlar topu yereee yatıyorlar. Belki kontrdan 2 yi bulur dep ev açık veriyor
Maçkolik'ten takip ediyorum sonra benim Sinerji yerimÇift ekran yap abi telefonu alta al maçı canlı yayını forumda aktif açık kalsın
Maç linki kesildi tühBen de öyle tahmin ediyorum sanki böyle bitecek gibi