Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Fake Hesaplar Hk.

sahgec09

вєѕ̧ι̇кт🖤ѕ̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,398
5,391
113
Dostlar gün içinde o kadar siteye giriş çıkış yaptık ki yanlışlıkla fake hesaplara girmiş olabilirsiniz acilen o sitelerdeki şifrenizi değiştiriniz kod geldiği sürece bir şey yapamazlar diye düşünüyorum ama önlem alalım derim ...şu ALOTEL DEN mesaj gelen siteler hangileri bilenler yazarsa o sitelerin sifrlerini değiştirelim dostlar 🙏

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,266
113
Dostlar gün içinde o kadar siteye giriş çıkış yaptık ki yanlışlıkla fake hesaplara girmiş olabilirsiniz acilen o sitelerdeki şifrenizi değiştiriniz kod geldiği sürece bir şey yapamazlar diye düşünüyorum ama önlem alalım derim ...şu ALOTEL DEN mesaj gelen siteler hangileri bilenler yazarsa o sitelerin sifrlerini değiştirelim dostlar 🙏
Jojobet

aytacaytac

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,087
157
63
Alotel matbet jojobet mavibet gibi altyapılar everymatrix

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,507
25,130
113
Atın ölümü arpadan olsun diyorum

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,381
6,024
113
Ben yillardir kendi hesaplarima giriyorum hic yuzum gulmedi. Benim hesaba bi baskasi girip mutlu olacaksa onunda aw

Abd2641

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
423
76
28
Başkasının hesabına girip nasıl çekim yapiyorlarki