Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Farukbey07 / Kuponlar Sana Bağlı PSG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1250
Kupon Oranı
8

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
43,684
47,566
113
Ya bi siktir git amk azıcık moralim var onuda bozma
Lan kahpe adam gibi konusucaksın ozaman oyle dinlence falan kımsın olum sen benı tanımazsın etmezsin biz senin yaptıgın hareketlere nazaran sinekten yag cıkaran adam yazdık kufur yok bırsey yok sen kımseiinde bizle boyle konusuyon amq yanyana gelsek ıkı kelımeyı bir araya getiremezsin Got korkusundan

Farukbey07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,167
4,696
113
At paparanıda atayım sana 50 tl git Bi Rezerve al benden birdaha benım le düzgün konus seni bulurum seni parayla döverim
Lan kahpe adam gibi konusucaksın ozaman oyle dinlence falan kımsın olum sen benı tanımazsın etmezsin biz senin yaptıgın hareketlere nazaran sinekten yag cıkaran adam yazdık kufur yok bırsey yok sen kımseiinde bizle boyle konusuyon amq yanyana gelsek ıkı kelımeyı bir araya getiremezsin Got korkusundan
Çok işim var senin gibi boş insanlarla zaman kaybedemem ok

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
Admın bu Faruk denyosu nıye mımlenmıyo Bız sovsek sanyede mımlersın

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Çok işim var senin gibi boş insanlarla zaman kaybedemem ok
tamam faruk kardes dısardan ızlenım bu dılencı falan ayıp sen raconu bılmıyosun kabul edıceksın
yarın oburgun son 10 bını atarsın 50k paran kalır burda kımse yuzune bakmaz dusmez kalkmaz bı Allah
hadı rastgele

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
Faruk sen o parayla gıt Bı hava at :) Ark böle adamların kuponunu getırmeye calışmayın bunlar pıntı olur rlı cebıne gıtmez

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
Mıllet 300liralık kuponda ıkıkısı 50 atar bu pıntı 10000bine atmaz sonra aga benım der 100bın kazansan nolur faydasız:))

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
tamam dost bırak sende bosver sen kaybedıceksın o kazanacak dunyanın duzenı bu

Stncl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,660
7,227
113
Sevıncınden gulen tabi güle güle harca ınsda hak edene 1kısıde olsa gonder 50lira bısey kaybettirmez neyse cok uzattım ben kaçar

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Takıp etmeyin beyler sizde var hata .böyle insanlara prim vermeye gerek yok. Bu adam kumar bağımlısı zaten daha geçen hafta kumarı bırakıyorum demişti orosbunun tövbesi y... görene kadarmış @erhanbey22 @İskorpit @berkayaydin6
Ali sen gelcen diye cok korktum bu konuya ınsanın korktugu basına gelırmıs

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,720
79,469
113
Sizin haklı tepkinizi gördüm g3ldjm .gecenden böyle biri 30 k vurup hadi iyi akşamlar.diye çekip gitti hatirlarsan ona da ayar olmuştum. Adamlar 5 saat takip edip 3mek vermiş. Adam tsk bile etmeden cekio gitmiş o hesap yani
ne dıcen Ali işte para adamın bi şey diyemiyosun deyınce kavgaya donuyo mevzu hayır ben pıntıyım parayı sevıyorum paylasmaktan nefret edıyorum dese vallahı eyvallah kardes oda hastalıktır derım ama bıze tuhaf gelıyo ıste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...