- 2,167
- 4,696
- 113
Sen güzel dilenirsen belki sana şans bonusu gönderebilirim ama bakBoskoy enıste sinekten yag alan adam bu kendı arkadasına faydası olmuyan adam bunlar
Sen güzel dilenirsen belki sana şans bonusu gönderebilirim ama bakBoskoy enıste sinekten yag alan adam bu kendı arkadasına faydası olmuyan adam bunlar
Siktir lan yavsak senin neyine dilencem adam gibi konus ben senin konularını takıp eden bir adam bile degilim ben senin kazandıgının paraları biz unuttuk bileSen güzel dilenirsen belki sana şans bonusu gönderebilirim ama bak
Ya bi siktir git amk azıcık moralim var onuda bozmaSiktir lan yavsak senin neyine dilencem adam gibi konus ben senin konularını takıp eden bir adam bile degilim ben senin kazandıgının paraları biz unuttuk bile
At paparanıda atayım sana 50 tl git Bi Rezerve al benden birdaha benım le düzgün konus seni bulurum seni parayla döverimSen güzel dilenirsen belki sana şans bonusu gönderebilirim ama bak
tamam enişte sal gitsin sana biz dusuncemızı soyledık olayı tartısmaya tasıdın sal gıtsın bosverAt paparanıda atayım sana 50 tl git Bi Rezerve al benden birdaha benım le düzgün konus seni bulurum seni parayla döverim
Lan kahpe adam gibi konusucaksın ozaman oyle dinlence falan kımsın olum sen benı tanımazsın etmezsin biz senin yaptıgın hareketlere nazaran sinekten yag cıkaran adam yazdık kufur yok bırsey yok sen kımseiinde bizle boyle konusuyon amq yanyana gelsek ıkı kelımeyı bir araya getiremezsin Got korkusundanYa bi siktir git amk azıcık moralim var onuda bozma
At paparanıda atayım sana 50 tl git Bi Rezerve al benden birdaha benım le düzgün konus seni bulurum seni parayla döverim
Çok işim var senin gibi boş insanlarla zaman kaybedemem okLan kahpe adam gibi konusucaksın ozaman oyle dinlence falan kımsın olum sen benı tanımazsın etmezsin biz senin yaptıgın hareketlere nazaran sinekten yag cıkaran adam yazdık kufur yok bırsey yok sen kımseiinde bizle boyle konusuyon amq yanyana gelsek ıkı kelımeyı bir araya getiremezsin Got korkusundan
Tamam benım vaktımide calma bosuna da benı gunaha sokma tanımadığın her adamda boyle konusma OkÇok işim var senin gibi boş insanlarla zaman kaybedemem ok
tamam faruk kardes dısardan ızlenım bu dılencı falan ayıp sen raconu bılmıyosun kabul edıceksınÇok işim var senin gibi boş insanlarla zaman kaybedemem ok
Faruk o parada mılletın gözü kaldı bak o paranın göz hakkını ver yoksa sanada yar olmaz demedı deme tbVer odunuuu/))
Ali sen gelcen diye cok korktum bu konuya ınsanın korktugu basına gelırmısTakıp etmeyin beyler sizde var hata .böyle insanlara prim vermeye gerek yok. Bu adam kumar bağımlısı zaten daha geçen hafta kumarı bırakıyorum demişti orosbunun tövbesi y... görene kadarmış @erhanbey22 @İskorpit @berkayaydin6
Sizin haklı tepkinizi gördüm g3ldjm .gecenden böyle biri 30 k vurup hadi iyi akşamlar.diye çekip gitti hatirlarsan ona da ayar olmuştum. Adamlar 5 saat takip edip 3mek vermiş. Adam tsk bile etmeden cekio gitmiş o hesap yaniAli sen gelcen diye cok korktum bu konuya ınsanın korktugu basına gelırmıs
ne dıcen Ali işte para adamın bi şey diyemiyosun deyınce kavgaya donuyo mevzu hayır ben pıntıyım parayı sevıyorum paylasmaktan nefret edıyorum dese vallahı eyvallah kardes oda hastalıktır derım ama bıze tuhaf gelıyo ısteSizin haklı tepkinizi gördüm g3ldjm .gecenden böyle biri 30 k vurup hadi iyi akşamlar.diye çekip gitti hatirlarsan ona da ayar olmuştum. Adamlar 5 saat takip edip 3mek vermiş. Adam tsk bile etmeden cekio gitmiş o hesap yani