- 10,093
- 5,766
- 113
Bilgi zeka ve tecrübeHırvat maçı iy 0-0 biter düşüncem bu
Maçtan önce yazdım 🤷🏽♂️Hırvatistan ilk yarı 0
Almanyajaponya 3.5 üst
Ulan hirvatintan ne kdr kotuydu be.oyunu bok eden onlardi zaten hic yakistirmadim.su oyunla umarim elenirler.hic yokdan fasida kendine rakik ettiler salaklar.umarim elenirler.dunde arjantine insallah yenilir dedim cok kotu oynuyorlardi yenildiler.Nerden gelio kg
Isi bilen adamin hali baska oluyor 😎Fas küçümsenecek bir takım değil Hırvatlar zor gol bulur
Şahabet gitsene bro spor bolumu açılacaktı oyniyamwdimUlan hirvatintan ne kdr kotuydu be.oyunu bok eden onlardi zaten hic yakistirmadim.su oyunla umarim elenirler.hic yokdan fasida kendine rakik ettiler salaklar.umarim elenirler.dunde arjantine insallah yenilir dedim cok kotu oynuyorlardi yenildiler.
Anlamadim ne dedin.sarhos gibi yaziyorsunŞahabet gitsene bro spor bolumu açılacaktı oyniyamwdim
sorunsuz çalışıyor sıkıntı senin telefonda olabilirŞahabet gitsene bro spor bolumu açılacaktı oyniyamwdim
Alla alla nasıl ya basıyorum öyle bekliyor matadorda öyle bi uygulamalı yüklenecek dedim.bende bu özel oran vakasından sonra oldusorunsuz çalışıyor sıkıntı senin telefonda olabilir
Sahabet spor alanına giremiyorum dedim broAnlamadim ne dedin.sarhos gibi yaziyorsun
Ee ben ne yapabilirim.ben giriyormu diye bakayim mi onumu istiyorsunSahabet spor alanına giremiyorum dedim bro
bilemem orasını aç kapa yap bir telefonuAlla alla nasıl ya basıyorum öyle bekliyor matadorda öyle bi uygulamalı yüklenecek dedim.bende bu özel oran vakasından sonra oldu
Niye siteye girip bakmiyorsun bro.tuttuysa para hesabina gecmistir zatenŞu maçlar noldu acaba dün oynamıştım freebete basket maçı ortada yok diğeri ertelenen yazıyor oynanırmıki bu gün freebet iade de olmayacakEkli dosyayı görüntüle 280606
Bunun. Şerefine pep yanar knka seri olIsi bilen adamin hali baska oluyor 😎
Tutmamış daha maçlar ortada yok saatleri yaklaşıyor zaten iade olur freebet de duman olur uçar. PNiye siteye girip bakmiyorsun bro.tuttuysa para hesabina gecmistir zaten
Izledigim en igrenc macti.ve macin oyle bitme sebebi hirvatlardi.fas faha atak ve iyiydi.bu gerizekali hirvatlar kendi sahalarinda top cevirdiler hep hatta bi kere kimse baski yapmiyor orta sahada tac cizgisindeler 3 kisi paslasti her birine en az 5er pas geldi aralarinda topu 5 tur cevirdiler en az belkide daha fazla.Bu ne biçim dünya kupası ya 2 gol çıkar dedik 0-0 bitti boşa çıkıyor sahaya bu ayaksizlar