Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Fatih Terim'e Su Şakası

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113

Futbolcusu hazır kameralar da çekiyorken Fatih Terimle dalga geçmiş aşağılamış resmen. Şu hareketi Türkiye'de birisi yapsa gene böyle olgunlukla karşılayıp gülüp geçer miydi çok merak ediyorum. Aslında cevabı biliyorum. Gücü kendi insanına yeten bazı tipler dışarıda böyle kedi oluyorlar işte.

Türkiye'de hakem Fatih Terim'e kart gösterince hakemi yanına çağırıp, eve gidince ailene Fatih Terim'i attım diye anlatırsın diyebilecek kadar ego ve kibir sahibi bir adamın yurt dışında kendisini düşürdüğü duruma bakın

yilmaz1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
613
625
93
suyu atan adamı geçen sene tribünden biri kırbaçlamıştı gücü yeten yetene

olivero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,388
1,653
113
Paranın kölesi olan adam hareketleri

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,081
2,737
113

Futbolcusu hazır kameralar da çekiyorken Fatih Terimle dalga geçmiş aşağılamış resmen. Şu hareketi Türkiye'de birisi yapsa gene böyle olgunlukla karşılayıp gülüp geçer miydi çok merak ediyorum. Aslında cevabı biliyorum. Gücü kendi insanına yeten bazı tipler dışarıda böyle kedi oluyorlar işte.

Türkiye'de hakem Fatih Terim'e kart gösterince hakemi yanına çağırıp, eve gidince ailene Fatih Terim'i attım diye anlatırsın diyebilecek kadar ego ve kibir sahibi bir adamın yurt dışında kendisini düşürdüğü duruma bakın
Sen fenerlimisin bi onu de once

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
95,256
51,248
113
Bn fenerliyim ama gerçekten arkadaşın dediği gibi bı izlenim oluşmuş.hoca ciddi ciddi bişey anlatıyor o suratına içtiği suyu fırlatıyor fatih hoca şakaya vurup çak yapmaya çalışıyor ona bile karşılık vermiyor ona čak yapsa farklı dusunurdm bncede rencide edici olmuş.yani şaka yapilir ama ciddiyet seviyesi belli seviyede olmalı.kik bu eleman adı nedir bilen varmı?,

Thor52

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
831
438
63
Bn fenerliyim ama gerçekten arkadaşın dediği gibi bı izlenim oluşmuş.hoca ciddi ciddi bişey anlatıyor o suratına içtiği suyu fırlatıyor fatih hoca şakaya vurup çak yapmaya çalışıyor ona bile karşılık vermiyor ona čak yapsa farklı dusunurdm bncede rencide edici olmuş.yani şaka yapilir ama ciddiyet seviyesi belli seviyede olmalı.kik bu eleman adı nedir bilen varmı?,
Hamdullah

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
Takımla ne ilgisi var dostum. Biraz onuru haysiyeti olan insan, biri suratına su fırlattığında sırıtarak karşılık vermez. Evet zor ve hiç beklemediği bir duruma düşmüş. Adama yumruk atsın falan demiyorum ama insan en azından gülerek durumu kurtarmaya çalışmaz. Tepkisini gösterir, kadro dışı bırakır. Böyle saçma şaka mı olurmuş. Orada aşağılıyor onu resmen şakayla karışık kameranın önünde. Sen de bana Fb'li misin diyorsun

Kasti olarak rencide edici bir hareket bu. Buna bugün gülen adama yarın pandik atarlar. Tavrını koymalıydı

Bu hareketi zaten Jorge Jesus'a veya Pioliye yapsalar ülkeler arası diplomatik kriz çıkar. Adam bir de gülerek karşılık veriyor

Son düzenleme:

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,463
1,230
113
Manası çok derin... Yüzüne attırırırım,yüzüne fışkırtırım anlamı çıkar...hatta saksıya fesleğen gibi oturturum anlamıda cıkabilir.

Srht1309

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
987
452
63
Takımla ne ilgisi var dostum. Biraz onuru haysiyeti olan insan, biri suratına su fırlattığında sırıtarak karşılık vermez. Evet zor ve hiç beklemediği bir duruma düşmüş. Adama yumruk atsın falan demiyorum ama insan en azından gülerek durumu kurtarmaya çalışmaz. Tepkisini gösterir, kadro dışı bırakır. Böyle saçma şaka mı olurmuş. Orada aşağılıyor onu resmen şakayla karışık kameranın önünde. Sen de bana Fb'li misin diyorsun

Kasti olarak rencide edici bir hareket bu. Buna bugün gülen adama yarın pandik atarlar. Tavrını koymalıydı

Bu hareketi zaten Jorge Jesus'a veya Pioliye yapsalar ülkeler arası diplomatik kriz çıkar
Kesinlikle sana katılıyorum kardeşim hiç yakıştıramadım tüm karizmasını yoketti

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
777
739
93

Sana şiir okiyim mi

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
Kesinlikle sana katılıyorum kardeşim hiç yakıştıramadım tüm karizmasını yoketti
Millet ne tuhaf. Hangi takımlısın diyor bana. Fenerliyim. Aynısı İsmail Kartalın başına gelse ve sırıtarak karşılasa gene aynı şeyleri söylerim. Takımlarla ne ilgisi varsa

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,463
1,230
113
Millet ne tuhaf. Hangi takımlısın diyor bana. Fenerliyim. Aynısı İsmail Kartalın başına gelse ve sırıtarak karşılasa gene aynı şeyleri söylerim. Takımlarla ne ilgisi varsa
Yok takımla büyük ilgisi var ,bunlar yanak avuçlatan gelenekten geliyor,onursuzlardır her seyi yaparlar para icin, o günü kurtarmak için.

blackzero

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,170
1,901
113
Yok takımla büyük ilgisi var ,bunlar yanak avuçlatan gelenekten geliyor,onursuzlardır her seyi yaparlar para icin, o günü kurtarmak için.
Fatih Terim'i biraz tanıyorsam o gece uyku uyuyamamıştır. Tüm karizma yerle yeksan oldu. Adam basın toplantılarında bile sanki yıllardır sıçamıyormuş gibi kendini kasa kasa konuşuyordu bu karizmayı yapabilmek için. Yazık oldu 😄