Olsun oda iyidir birileri faydalanacaksaBastan beri olanlarada yok hocam dunkulere sadece
Olsun oda iyidir birileri faydalanacaksaBastan beri olanlarada yok hocam dunkulere sadece
👍Yazamadım özelden attım kanka burada baştan beri olanlar ve kuponyapilirken burada olanlar at ekstra 2 kisiye sans parasi at kanka
Cok iyisiniz kardesm çalışıyorum da çekiliş olacaksa benniekleyebilirmsnzYazamadım özelden attım kanka burada baştan beri olanlar ve kuponyapilirken burada olanlar at ekstra 2 kisiye sans parasi at kanka
Teşekkür ederim dusuncen icin@meryem54 @xkram @recebb @Sino16 @Desstrection @SAMET11000 @İskorpit ve @aliars1x ali en baştan beri yoktu yinede üzmek istemeyiz bu saate kadar duranı hiç yoksada 3-5verelim kimse üzülmesin. Listede olmayan varmı
Dostum olay karısık bu arkadasın parasını yedi birisi bizde roll olcak diyince sabaha kadar bekledık fatihin güvendiği arkadasta vur kaç yapınca ayıp olmasın diye bize roll yaptı o kadar mevzu bubi ... anladıysam
Dostum yarın gece burada üzmeyiz senide ama bu adamlar 2gündğr bekliyorCok iyisiniz kardesm çalışıyorum da çekiliş olacaksa benniekleyebilirmsnz
👍Dostum yarın gece burada üzmeyiz senide ama bu adamlar 2gündğr bekliyor
Ben varımda xalisiyoum çok giremiyorm mollards anca olursa olur olmasa caniniz saolsun derim@meryem54 @xkram @recebb @Sino16 @Desstrection @SAMET11000 @İskorpit ve @aliars1x ali en baştan beri yoktu yinede üzmek istemeyiz bu saate kadar duranı hiç yoksada 3-5verelim kimse üzülmesin. Listede olmayan varmı
onu biliyorum teşekkür ederim yine deDostum olay karısık bu arkadasın parasını yedi birisi bizde roll olcak diyince sabaha kadar bekledık fatihin güvendiği arkadasta vur kaç yapınca ayıp olmasın diye bize roll yaptı o kadar mevzu bu
Yüzde 50 si senin benim odulunson maçı ben söyledim size sayemde kazandınız ha hadi iyisiniz ) parayı bölüşenlerden kim kazanırsa yüzde 10 isterim
Roll bitince geldin yoksa senide alırdık haksızlık olur herkeseBen varımda xalisiyoum çok giremiyorm mollards anca olursa olur olmasa caniniz saolsun derim
liste bumudur arkadaslar tamammı@meryem54 @xkram @recebb @Sino16 @Desstrection @SAMET11000 @İskorpit ve @aliars1x ali en baştan beri yoktu yinede üzmek istemeyiz bu saate kadar duranı hiç yoksada 3-5verelim kimse üzülmesin. Listede olmayan varmı
budur reisliste bumudur arkadaslar tamammı
reis ismin ne seninDostum olay karısık bu arkadasın parasını yedi birisi bizde roll olcak diyince sabaha kadar bekledık fatihin güvendiği arkadasta vur kaç yapınca ayıp olmasın diye bize roll yaptı o kadar mevzu bu
Sorun deglde ben basta rol olack diye biliyordum olaylar vrdi galiba mola yeni olunca mecbur son gldm önemli değl krdsm tskrler size dusuncenizicinRoll bitince geldin yoksa senide alırdık haksızlık olur herkese
Gizli kalsın haydo de bana 😂reis ismin ne senin
meryem niyeGizli kalsın haydo de bana