- 107,063
- 158,677
- 113
@Fatihscream ve @Marley15 dostlar sorun nedir bi açıklama yapar mısınız..
Bende ondan korkuyorum umarım bi hata yapıp burdaki o kdr kişinin şansı olan parayı kullanmamıştır. Umarım olmaz gelir ve gerekeni yapar.@Fatihscream Dostum sanal dan tanımadığın birine nasıl güvenip para atıyorsun yıl olmuş 2020 bu nasıl bi cehalettir ya yanlış anlama ama üzülüyorum böyle
durumlar görünce geçmiş olsun
@Marley15 bu adam gelip burda roll felan kesinlikle yapmaz hadi hayırlı işler herkese.
bilgilendirme için teşekkürler dostSıkıntı yok yine yaparım ben sözüm söz forumda aktif üye güvenim attım girmicem kimseyi bekletmeyim diye ama iyi niyet olmadı bama mesaj atıyor ama giremedim diye keşke buradan yapsa açıklama kusura bakmayın bekleyenler telafisi olur
Burada gececi tayfa belli hep aynı kişiler ben yapayım rolü gececi tayfanın cepler dolsun bana göndermene gerek yok tahmin paylaşırımSıkıntı yok yine yaparım ben sözüm söz forumda aktif üye güvenim attım girmicem kimseyi bekletmeyim diye ama iyi niyet olmadı bama mesaj atıyor ama giremedim diye keşke buradan yapsa açıklama kusura bakmayın bekleyenler telafisi olur
Ayıp etmıs dost senlık bısı yokSıkıntı yok yine yaparım ben sözüm söz forumda aktif üye güvenim attım girmicem kimseyi bekletmeyim diye ama iyi niyet olmadı bama mesaj atıyor ama giremedim diye keşke buradan yapsa açıklama kusura bakmayın bekleyenler telafisi olur
Reis sen ne guzel adamsin ya. Gercekten tum kalbimle soyluyorumbilgilendirme için teşekkürler dost
Adam 2yıllık üye 3kuruş için hayret bişey yaAyıp etmıs dost senlık bısı yok
Beklemezdım valla dostAdam 2yıllık üye 3kuruş için hayret bişey ya
Yapacaksan burdayız dost sorun yokBetasusda cekimim var bonus alamam asyaya atıyorum 100 tl yapalım çoğu kişi burada zaten
Hesabımı verım kas ıstersen dost sorun olmaz benden yanaBetasusda cekimim var bonus alamam asyaya atıyorum 100 tl yapalım çoğu kişi burada zaten
Bonus alabileceğin bir siteye at katlanması kolay olurBetasusda cekimim var bonus alamam asyaya atıyorum 100 tl yapalım çoğu kişi burada zaten
Melgar 3.5 ust gelır gbıAyrıyetten kişileri belirle4-5 grup kuralım4-5kişiyiz zaten herkes maç söylesin kafamıza yatana basalım