- 3,500
- 1,252
- 113
21;30 da biter gene
niye her yazıma kahkaha atıyon hocamilk çekim havale diyolar. gecede çekim varmı arkadaşlar
Kendine mi soruyorsunniye her yazıma kahkaha atıyon hocam
yok hocam arkadaş en son o yazıma kahkaha simgesi atmış ona ithafen yazdıydımKendine mi soruyorsun
Umarım alırrim canlı az önce reddetti t174 ksi var
Kullanıcı adından. Belli kendi kendine konuşana deli. Tahtalikoyde deli yeri değil mi 😂😀😂Kendine mi soruyorsun
23174 ksi var
Şartlar nedir kankayine adamlar pisman olup iptal edicek freebeti ben aldım kaybettım
Reddetti dedin nasil 23 kaldi basa donmedimi
Dansöz cikti bunlarda kıvıriyo demekki oyle böyle koymusun istealdık 100 yaptık masa tenisinde alırken canlıya sordum tum sporlar geçerli dedi şimdi reddetmişler masa tenisi geçersizmiş tekrar 114u 2li kombine 1.50 den futbol basket yapın dediler hayır gelmez bunlardan
2li basket yaptık kaybettik site kara listeye alındıDansöz cikti bunlarda kıvıriyo demekki oyle böyle koymusun iste
ben alırken sordum saat 6 gibi almıstım sadece futbol basketbolda geçerli dedialdık 100 yaptık masa tenisinde alırken canlıya sordum tum sporlar geçerli dedi şimdi reddetmişler masa tenisi geçersizmiş tekrar 114u 2li kombine 1.50 den futbol basket yapın dediler hayır gelmez bunlardan
çok zor bişey istemişler bu kadarda olmaz çıldırmış bunlar184 kisi bekle sonrada bu cevabı al
Ekli dosyayı görüntüle 167077