- 8,356
- 3,196
- 113
Dikiştutmaz sabri 😄Sizin yaşınız ufak pek hatırlamazsınız
Sabri sarıoğlu vardi bi aralar. Ne topçuydu be.
Dikiştutmaz sabri 😄Sizin yaşınız ufak pek hatırlamazsınız
Sabri sarıoğlu vardi bi aralar. Ne topçuydu be.
Kardeş ben ronaldoyucum Messi diyene saygım var dedim okumanda sıkıntı var halde biladerBen messi dedim knk.
Messi diyene saygim var yazmissin , ronaldo diyene ne diyecksin onu merak ettm 😄
Hah o işte.Dikiştutmaz sabri 😄
Dostum neden geriliyosun bu kadarKardeş ben ronaldoyucum Messi diyene saygım var dedim okumanda sıkıntı var halde bilader
Dostum gerilmedim yanlış anlamışsın yanlışını düzelttimDostum neden geriliyosun bu kadar
Sen beni yanliş anladn knka. Messi ile ronaldo karşilaşrtrmasi var bu zamanda, messi diyene saygim var demissin. Ronaldo diyene ne diyecksin dedim bende . Büyüteck bişey yok düşüncelr ayni. Ronaldinyo messinin üstünde oyuncuydu ,ronaldinyodan sonrada messi gelir.Dostum gerilmedim yanlış anlamışsın yanlışını düzelttim
+1Ben onu bunu bilmem ama... la liga, messiye cok sey borclu.
Dostum benim demek istediğim gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu Ronaldinho dur şimdiyi konuşursak bana göre ronaldodur dedim ama Messi diyene saygım vardır dedim anlamında söyledim sen Messi diyosan saygım var anlamında yorum yaptım anladın mı dostumSen beni yanliş anladn knka. Messi ile ronaldo karşilaşrtrmasi var bu zamanda, messi diyene saygim var demissin. Ronaldo diyene ne diyecksin dedim bende . Büyüteck bişey yok düşüncelr ayni. Ronaldinyo messinin üstünde oyuncuydu ,ronaldinyodan sonrada messi gelir.
👍👍 Sorry hata benim o zaman . Ronaldo yazdigini görmedim ben ronaldinho olarak okudum hepsini 😄Dostum benim demek istediğim gelmiş geçmiş en yetenekli futbolcu Ronaldinho dur şimdiyi konuşursak bana göre ronaldodur dedim ama Messi diyene saygım vardır dedim anlamında söyledim sen Messi diyosan saygım var anlamında yorum yaptım anladın mı dostum
Aynen dostum yanlış anlaşılma olmuş Allah'a emanet iyi geceler👍👍 Sorry hata benim o zaman . Ronaldo yazdigini görmedim ben ronaldinho olarak okudum hepsini 😄
Futbolcuların çoğu salaktır kendime bazen soruyorum bunlar nasıl futbolcu olmuşlar ronaldonun kişiliği daha iyidir ama messiden başka kimse maç izleme zevki vermiyorArkadaslar izlemekten keyif aldıgınız favori futbolcunuz nedir ve neden ?
Böyle bir muhabbetimizde olsun istedim benim şahsen İzlediklerim arasında en keyif veren de en iyisi olarak gördüğümde Lionel Messi sebebiyse kapalı oyunu açar ummadık anda attıgı araya topları heycan verici hokkabaz calımları bu yüzden Messi .