- 1,301
- 432
- 83
MERHABA ARKADAŞLAR SİZİN FAVORİ SLOT OYUNUNUZ HANGİSİ BENİMKİ NARCOS
Dead or alive kazandiriyormu usta ben o oyunda toplasan 20 spin çevirmemişimdir garip geldiği için eskiden coins of eghpyt oynardim guzel verirdi ne yaptılarsa oyuna çok kısırlaştıDead or alive
Bir zamanların efsanesiydi gonzo bee şimdi oda tırt oldu blood suckers ilk oyunu çok guzelBloodsucker2
Gonzo oynamayın orası kesin anca alıyor
Usta koi princess eskiden daha iyi veriyordu böyle düşünen bi tek benmiyim yoksaKoi princess
dog house çok hoşuma gittiMERHABA ARKADAŞLAR SİZİN FAVORİ SLOT OYUNUNUZ HANGİSİ BENİMKİ NARCOS
Divine fortune sağlam kasayla uçurma ihtimali çok yüksek bi oyun . Zaten netent sağlayıcılı sitelerin çoğunda da bulamazsın bunu verdi mi çıldırtır bi kere güldürmüştü yüzümü.great rhino , koi princess , reel rush , divine fortune , lost relics benim favorilerim bunlar
jackpot olan oyunlar denenir bro ne olacağı belli olmaz verdimi uçurur seniDivine fortune sağlam kasayla uçurma ihtimali çok yüksek bi oyun . Zaten netent sağlayıcılı sitelerin çoğunda da bulamazsın bunu verdi mi çıldırtır bi kere güldürmüştü yüzümü.
Kardeşim jammin jars oyunu hangi sitede ve hangi sağlayıcısı da var bulamadım benJack hammer 2 , dead or alive , dog of house , reactoonz , jammin jars
matbet lunabet orlarda var dostumKardeşim jammin jars oyunu hangi sitede ve hangi sağlayıcısı da var bulamadım ben
Aynen öyle sırf bunu oynamak için yatırınca gidiyor arada 30 40 kalınca oynuyım diyorum şansa çıkıyor 300 400 eskisen daha iyiydiUsta koi princess eskiden daha iyi veriyordu böyle düşünen bi tek benmiyim yoksa
Oyunu öldürmüsler hemde göstere göstere. Eskiden çok iyiydiUsta koi princess eskiden daha iyi veriyordu böyle düşünen bi tek benmiyim yoksa