- 27,808
- 27,142
- 113
MAydanozlu daha üretemedik dost
Elimizde maydanozlu slim plus bitki çayı var sindirim için birebir
MAydanozlu daha üretemedik dost
paparadan 500 istek attık dost kabul et bakalım 500 kazandınberabere demiştik ne oldu çekiliş
şifreyi de paylaşayım mı alışveriş filan bişey yazıyorpaparadan 500 istek attık dost kabul et bakalım 500 kazandın
yeşermişim ne iş bozmasın bizipaparadan 500 istek attık dost kabul et bakalım 500 kazandın
en son yeşile boyandıgımda 100k ıcerı gırmıstım dıkkatlı ol ayagın kaymasınyeşermişim ne iş bozmasın bizi
az sonra belli olur monaco gol atamazsa içeri girmeye başladık demektiren son yeşile boyandıgımda 100k ıcerı gırmıstım dıkkatlı ol ayagın kaymasın
takım golune mı girdinaz sonra belli olur monaco gol atamazsa içeri girmeye başladık demektir
he ya canlıdan monaco atar trabzon atar dedim trabzon attı monacoya meğerse ikinci yarı atar oynamışım bekliyorum öyletakım golune mı girdin
takıpteyız bakalım cekılıs cıkmıs la bana olcak ıs degılhe ya canlıdan monaco atar trabzon atar dedim trabzon attı monacoya meğerse ikinci yarı atar oynamışım bekliyorum öyle
vayvayvay kimdentakıpteyız bakalım cekılıs cıkmıs la bana olcak ıs degıl
aydın dıye bı dosttan 1-1 oldu mac bu macar takımında ne var bu kadar her mac gol atıyo anlamıyomvayvayvay kimden
hadi bakalım 5k yaparsın sen onuaydın dıye bı dosttan 1-1 oldu mac bu macar takımında ne var bu kadar her mac gol atıyo anlamıyom
Geceye kg konu aç bende alayım yasaldanaydın dıye bı dosttan 1-1 oldu mac bu macar takımında ne var bu kadar her mac gol atıyo anlamıyom