- 2,250
- 1,352
- 113
Keşke Hep KazansakKeşke hiç oynamasak
Keşke Hep KazansakKeşke hiç oynamasak
Öyle bir dünya yokKeşke Hep Kazansak
Kete Var Desene 😂Öyle bir dünya yok
Kete ney kankaKete Var Desene 😂
Kete de Bir Tür Ekmek İç Anadolu Ve Doğu Anadolu Tarafında Ev Hanımlarının Tandır Adı Verilen Çamurdan Örülen Ocakta Pisirmesiyle Ortaya Çıkan EkmekKete ney kanka
Bilmiyordum kanka doğumluyum birde ,🤣🤣Kete de Bir Tür Ekmek İç Anadolu Ve Doğu Anadolu Tarafında Ev Hanımlarının Tandır Adı Verilen Çamurdan Örülen Ocakta Pisirmesiyle Ortaya Çıkan Ekmek
Seni CahillBilmiyordum kanka doğumluyum birde ,🤣🤣
Cahillikle alakası yok işim olmadı diyelim ben şimdi sana vücudundaki bir kemiğin latincesini söylesem anlarmisin 🤣🤣🤣Seni Cahill
Vücudumdaki Bir Kemiğin Latincesiyle Normal Hayatta İsim Yok Ama Keteyle Var 😁Cahillikle alakası yok işim olmadı diyelim ben şimdi sana vücudundaki bir kemiğin latincesini söylesem anlarmisin 🤣🤣🤣
Çok geziyorsun Erdal çok gezenin ayağına bok bulaşır 😂Cahillikle alakası yok işim olmadı diyelim ben şimdi sana vücudundaki bir kemiğin latincesini söylesem anlarmisin 🤣🤣🤣
Benim keteyle yok işte kankaVücudumdaki Bir Kemiğin Latincesiyle Normal Hayatta İsim Yok Ama Keteyle Var 😁
PekiBenim keteyle yok işte kanka
Sıkılıyoruz abi ne yapalım bulaşmış bulasacagi kadar hayatimizaÇok geziyorsun Erdal çok gezenin ayağına bok bulaşır 😂
Kete hayattırSeni Cahill
Kültürlü Adam Bir Başka Oluyor 🤣Kete hayattır
Arabalar çok pahalı yaw alamadık bı teneSkodayı Satıp 508 1.6 Pureatech Aldıracam Emmime Sizce Nasıl Fikir
Varken almadık yokken nasıl alalımArabalar çok pahalı yaw alamadık bı tene