Neyse geç olsun da fark etmezYok broom İran ligi oran 2 kusurdu oynadigimda ev atmasaydi kuponu almadan tekte bitmişti o maçla
Katılıyorum önemli olan hedefe ulaşmak aceleye gerek yokNeyse geç olsun da fark etmez
Eyvallah kardeşimBol şans @AndersonTalisca umarım başarılı olur dost
Son adim mi buKatılıyorum önemli olan hedefe ulaşmak aceleye gerek yok
SayilirSon adim mi bu
👍🏿Abi bunlarda arapça şarkımı söylüyorlar duamı ediyorlar maçta tribe girdim aw
Dost burayı başka arkadaş yapıyor sadece sponsor olduk diğer tarafta kendim yaptım yine başka bir arkadaşa sponsor olduk o yaptı her konu ayrıydı aslında amakaç tane açık şekilde aynı konu açıyorsun dostum
ne ucu belli ne sonu
konu başlığı içerikte hepsini belli edin
ona göre konu kalsın.
Dost burayı başka arkadaş yapıyor sadece sponsor olduk diğer tarafta kendim yaptım yine başka bir arkadaşa sponsor olduk o yaptı her konu ayrıydı aslında amakaç tane açık şekilde aynı konu açıyorsun dostum
ne ucu belli ne sonu
konu başlığı içerikte hepsini belli edin
ona göre konu kalsın.
@abree sende yaz dostNeyse arkadaşlar diğer konu nedenini bilmediğim anlamsiz bir şekilde kapatıldı anlamdim ama madem o konuda aktif olanları tam sevemedim ama @savaskurt @TayfunWhite @Tokmakci payfix atın dostlar
fedo naptın vardınmı hedefeDost burayı başka arkadaş yapıyor sadece sponsor olduk diğer tarafta kendim yaptım yine başka bir arkadaşa sponsor olduk o yaptı her konu ayrıydı aslında ama