- 7,742
- 4,532
- 113
anlamadım ?Aha bak ölu gelmis @savaskurt
anlamadım ?Aha bak ölu gelmis @savaskurt
Bende anlamadımanlamadım ?
napcan ki adamı@Campelll reisi gören oldumu öldümü kaldımı adam bir anda kayboldu gitti
Mal varlığını açıkladı en son adamdan haber alamadık sonra dolandırıcılar evini bulup bişey yapmış olabilir diye korkuyoruz. 😂napcan ki adamı
Senin kararın hocamBozdursammi diye düşünüyorum şuan başa saracağız ama kayıptan iyidir nedir fikriniz ayrıca ne zaman bunu yapsam kupon gelir
slottan vurdum diye konu açmıştı en son pazar girmişMal varlığını açıkladı en son adamdan haber alamadık sonra dolandırıcılar evini bulup bişey yapmış olabilir diye korkuyoruz. 😂
Bro büyük zarar olmucaksa bozma derim, Hajer takımının maçlarında 2. yaır cok gol oluyorBozdursammi diye düşünüyorum şuan başa saracağız ama kayıptan iyidir nedir fikriniz ayrıca ne zaman bunu yapsam kupon gelir
Tercih senin dost valla içinden ne geliyorsa onu yapBozdursammi diye düşünüyorum şuan başa saracağız ama kayıptan iyidir nedir fikriniz ayrıca ne zaman bunu yapsam kupon gelir
Girmeden duramaz o kadar ya yan çarı vardır belki forumda Big win lerde o hesapla dolanıyor belki neyse salla gitsinslottan vurdum diye konu açmıştı en son pazar girmiş