- 27,610
- 25,399
- 113
Günaydın dostlar bir dostumuzun sponsorluğunda sabah seansı başlasın bakalım neler olacak ben yatırım geliyorum
Bol şanslarGünaydın dostlar bir dostumuzun sponsorluğunda sabah seansı başlasın bakalım neler olacak ben yatırım geliyorum
Günaydın bol sans dostumGünaydın dostlar bir dostumuzun sponsorluğunda sabah seansı başlasın bakalım neler olacak ben yatırım geliyorum
Bol şanslar dostumGünaydın dostlar bir dostumuzun sponsorluğunda sabah seansı başlasın bakalım neler olacak ben yatırım geliyorum
Bol şanslar 🙏Günaydın dostlar bir dostumuzun sponsorluğunda sabah seansı başlasın bakalım neler olacak ben yatırım geliyorum
Bol şans kralGünaydın dostlar bir dostumuzun sponsorluğunda sabah seansı başlasın bakalım neler olacak ben yatırım geliyorum
Ver fatih abi senin önderliğinde yuruyelimbol şans dostum
Günaydın hoşgeldinBol şanslar 🙏
avustralya ligi basket maçı var 44 den açmışlar eğer baremler düşerse girilir gibi üste ama 44 den girilmezVarmı maçı olan arkadaslar
Günaydın abi teşekkürlerBol şanslar dostum
Çeyrek bahsi mi ?avustralya ligi basket maçı var 44 den açmışlar eğer baremler düşerse girilir gibi üste ama 44 den girilmez
evetÇeyrek bahsi mi ?
Rebels 4.5 üst reisVarmı maçı olan arkadaslar
Günaydın hoşbuldum.Hastaliktan bir cika bilsek ne mutlu 😔Günaydın hoşgeldin