- 352
- 52
- 28
Nerden biliyosun ??Site tokatçı beyler kesinlikle bilgilerinizi dogru bile vermeyin
Nerden biliyosun ??Site tokatçı beyler kesinlikle bilgilerinizi dogru bile vermeyin
Nerden mi bilyorum ? siteye girdiginde koskocaman yeni üyeliklere 10 tl bonus yazıp üye olduktan sonra canlı destege baglanıyorsun ve kampanyamız bitmiştir diyor ve para yatırın diyor lisans yok iletişim bilgileri hepsi resim sayfayı renklendirmek için yapılmışNerden biliyosun ??
Kaybettigimiz bisey yok saglik olsun napalimknk canlı destek yüzüme kapattı daha ne olsun bunlar ödemez
Ben verdim cekimparası yatan varmı veya para çekme talebi verebilen varmı ?
Black mirror 2.sezon 2. Bölüm
Selin halletti cekim verebilirsiniz dedi verdim cekimi bekliyorum 3 dk oldu vereliparası yatan varmı veya para çekme talebi verebilen varmı ?
güzel ama ben hayla veremedimSelin halletti cekim verebilirsiniz dedi verdim cekimi bekliyorum 3 dk oldu vereli
Sahtekarlar banada slot rulet oyunlarında oynuyabilirsiniz demişlerdi
Herkese bı dumen tuttular bı kaç kişiye belki yatmistirparası yatan varmı veya para çekme talebi verebilen varmı ?
Benim çekime izin verildi kankaBeyler dolandırıcı bunalr parayı sıfırladılar istedikleri gibi takılıyolar geçmiş olsun
knk benim parayı sildiler neyse sıkıntı yok sana bol şansBenim çekime izin verildi kanka