- 4,543
- 1,371
- 113
Girme yurda disarda bekle puturgeden akrabalarla konustuk 1 2 tane koy yerle bir olmus cok siddetliymis biraz bekle disarda2.depren de oldu yurtta butun eşyalarım sadece montu alip ciktim
Girme yurda disarda bekle puturgeden akrabalarla konustuk 1 2 tane koy yerle bir olmus cok siddetliymis biraz bekle disarda2.depren de oldu yurtta butun eşyalarım sadece montu alip ciktim
Biri dedemlerin evi aglicam yaGirme yurda disarda bekle puturgeden akrabalarla konustuk 1 2 tane koy yerle bir olmus cok siddetliymis biraz bekle disarda
geçmiş olsun .devletimiz bu konularda büyükdür yardimci olurlar inşllhBiri dedemlerin evi aglicam ya
Disarda xonuccam donucam yazamiyorun elim doniyor varya nenpara ne bisi aldik tek kredi kartim var icide bosgeçmiş olsun .devletimiz bu konularda büyükdür yardimci olurlar inşllh
122Disarda xonuccam donucam yazamiyorun elim doniyor varya nenpara ne bisi aldik tek kredi kartim var icide bos
Ecelin geldiyse gidersin knkvatandaşlar olarak depreme ne kadar hazirlikliyız
Hocam özel yazar mısın paran varsa sana taktik anlatcamEcelin geldiyse gidersin knk
Knk 300 lira borç ödedim kasa kayıp bonusu aldım maç yok 81 yaptım yine sürekli başa dönüyorumHocam özel yazar mısın paran varsa sana taktik anlatcam
kotu olmus .Bende fena sallandım 2 dk daha dayanamadı çağların yüzünden 6 kupon yaptım 6 da 2
Özel bakar mısın kardeş seni cok görüyorum buralarda kupon paylaşırken ondan yazdımKnk 300 lira borç ödedim kasa kayıp bonusu aldım maç yok 81 yaptım yine sürekli başa dönüyorum
Bunlar bir kısmı kesintilerden anlarsın cektiğiö paraları zatenKnk 300 lira borç ödedim kasa kayıp bonusu aldım maç yok 81 yaptım yine sürekli başa dönüyorum
Yazdım knk senin taktik neBunlar bir kısmı kesintilerden anlarsın cektiğiö paraları zaten