Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe- Başakşehir

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,859
2,866
113
Kopkoyu fenerliyim maçı locada izledim İrfancan ya siktir git diye küfür ediyor raffaelin pozisyonda sarı cıkarmaması gerekıyordu vurunca ıkıncı sarıyı cıkardı gustavo pozisyonu tartısılır topa mudaheleden sonra geldi ama tekme sesi bile geldi korner olayına henuz bakamadım sonuc fenerbahce bu oyunla avrupayı göremez basaksehır ılk defa hakem hatalarından kaybedınce mafyacılıga girdiler parti olarak mac sonu acıklamaları dınleyın anlarsınız
Keşke hocaları tokatlaninca da böyle sahip ciksalardi :D

Feyzullahalev

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
560
1,390
93
Ahlaksız hakem Erol bulut denen balonu kurtardı böyle galibiyet yerin dibine batsın bu hoca ile işimiz zor hayırlısı

bahricx

Üye
Yeni Üye
19
4
3
Vardaki hakem bunu kırmızı olarak görüyor ve tüm yorumcular kırmızı olarak görüyor reis doğruya doğru net taban giriyor ve vuruyor da yani bi kırmadığı kaldı bu net kırmızıdır daha bir şey olması gerekmiyor
Kardeş bjk fener maçında da josef de Souza da ayninisnin 10 Kat agueinu yaptı niye kırmızı çıkmadı diye bu kadar ağladın mı o zamanda

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,060
3,130
113
Başka takımlarda bariz gözünüze soka soka neler yaptılar bugüne kadar geçen sene Fenerbahçe 8 hafta kazandı ve ertesi hafta kazandığı maçın hakemi
Net bir taban değil ve vurmuyor.
güzel kardeşim fanatiğim diyorsun eyvallah da 'vurmuyor' bu yorumu nasıl yapabiliyorsun Allah aşkına hakemlerin hepsi her takımı doğruyor hiç bir takımı es geçmezler iş hakemler de değil tasmalarını tutanlarda bitiyor keşke bunu anlayabilsek hakemler sadece piyon ligde 21 takım var hepsinin aleyhine maçı kaybettirilecek hakem hataları yapıldı aksini iddaa eden futboldan anlamıyordur. fanatiklik gözümüzü bürümesin sevgiler saygılar

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,859
2,866
113
güzel kardeşim fanatiğim diyorsun eyvallah da 'vurmuyor' bu yorumu nasıl yapabiliyorsun Allah aşkına hakemlerin hepsi her takımı doğruyor hiç bir takımı es geçmezler iş hakemler de değil tasmalarını tutanlarda bitiyor keşke bunu anlayabilsek hakemler sadece piyon ligde 21 takım var hepsinin aleyhine maçı kaybettirilecek hakem hataları yapıldı aksini iddaa eden futboldan anlamıyordur. fanatiklik gözümüzü bürümesin sevgiler saygılar
Vurmuyor derken sertliğini kasteddim. Diğer yazılarında haklısın bir kaç hakem dışında piyon evet.

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,858
113
Kopkoyu fenerliyim maçı locada izledim İrfancan ya siktir git diye küfür ediyor raffaelin pozisyonda sarı cıkarmaması gerekıyordu vurunca ıkıncı sarıyı cıkardı gustavo pozisyonu tartısılır topa mudaheleden sonra geldi ama tekme sesi bile geldi korner olayına henuz bakamadım sonuc fenerbahce bu oyunla avrupayı göremez basaksehır ılk defa hakem hatalarından kaybedınce mafyacılıga girdiler parti olarak mac sonu acıklamaları dınleyın anlarsınız
Reis ben şeye takıldım locadan maç izliyorsan burda ne işin var ya :)

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
28,097
27,336
113
Başakşehirden gol bekledikçe fener attı kupon 1 golle yattı 750 veriyordu. Özete bakayım dedim verilen ilk kırmızıdan sonra kapattım

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
sanki bir tek fenerbahcenin macında yasanıyor di mi dostlar su olaylar gsnin karagümrük macında son dakika kazandıgı penaltıyı rize maclarını ne ara unuttunuz ahahahah baska takıma yasanınca hakemler de insandır hata yapar oluyor fenerbahceye olunca herkes saldırmak icin fırsat kolluyor cidden inanılmaz ayrıca fenerbahce lehine 1 maç hakem hatası oluyorsa ondan sonra 4-5 maç aleyhine cok komikce kararlar alınıyor bakalım haftasonu neler görcez

Maskot97

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
115
44
28
Gustavonun sarı kartı doğru maçı ve pozisyonu izlemediniz galiba sadece fotoğrafı gördünüz.Rafael dokunmadı zaten Skrtel yaptı faulü, Rafael itirazdan ve topa vurduğu için gördü.
Sen futbol yorumlama kardesim. Adama protez falan mi taktirmasi lazim kirmizi icin? Gerci size ali palabiyik alistirdi galatasaray maclarindaki tekmelere.. sizde haklisiniz. Ama bu sekilde 1 2 mac alirsiniz. Sonra aklinizi alirlar hic merak etmeyin. Bu sene bir macta cok pis patlayacaksini 6 7 tane yiyerek. Sonra tersten gorursunuz hakedilmis 3 puani:)

Maskot97

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
115
44
28
Dünkü gassamanın pozisyonunu yabancı bi adama göstersen derki bu adam şike yapıyor hayde işinizeee
Senin futbol ve kademe anlayısın bu kadar o zaman. Orda arkadasinin kacirdigi diagneye kayiyor adam. Eger o poziyonu cikarsaydi sizin icin buyuk bir futbolcu olurdu hemen listenize yazardiniz gassamayi. Gerci o da elinizde patlardi sizin. Size kim dayanabilmiski

mecnunçınar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,859
2,866
113
Sen futbol yorumlama kardesim. Adama protez falan mi taktirmasi lazim kirmizi icin? Gerci size ali palabiyik alistirdi galatasaray maclarindaki tekmelere.. sizde haklisiniz. Ama bu sekilde 1 2 mac alirsiniz. Sonra aklinizi alirlar hic merak etmeyin. Bu sene bir macta cok pis patlayacaksini 6 7 tane yiyerek. Sonra tersten gorursunuz hakedilmis 3 puani:)
Üslubuna dikkat et kardeş Twitter değil burası.