Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Fenerbahçe- Başakşehir

Emesenbisi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,769
2,602
113
Hakem rafaelde kontrolu kaybetti. O nasil kart gosterme oyle sanki dusmanin kafasina sıkıyor. Cat cat diye ust uste gosterdi :) ilk sari yanlış saten, rafael sariyi gorunce sinirle topa vurdu. Irfandada hakeme olayi acikliyor tak sari kart adam sinirlendi kufur etti. Kisaca hakem oyunu germek icin herseyi yapti.

tahtalikoy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,505
3,123
113
yav bu gs liler neden ağlıyor sürekli. dalga geçmem böyle şeylerde ama harbi harbi ağlıyorlar. hakemler deli gibi gsyi kolluyor her maç saçma sapan penaltılar rakibine kırmızılar vs:D hakem bu gece fenerin 4 penaltıyı hakem vermedi üstüne 4-1 yendi gsliler tutturmuş tivitırda esip gürlüyor satılık hakem diye :D :D :D bunlar ismini vermiyim o malum kişi gibi oldu. o malum kişinin gs olmuş hali:D

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,464
943
113
Varsın olmasın biz yine Fener’in peşindeyiz isterse 10 sene olmasın her platformda feneri savunuruz ama siz iki başarısızlıkta ortalıktan kayboluyorsunuz :)
Yıllardır kombine alan yeri geldiğinde Sivasa Mersine deplasmana giden biri var karşında dostum laptop başından yazı yazıp holigan kesilmeyin başımıza zaten tek bildiğiniz şey klavye. Aykut Kocaman birkaç hafta daha geç gelmiş olacak bu eyyamla hadi gözünüz aydın kutlamaya devam edin :)

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,858
113
Senin futbol ve kademe anlayısın bu kadar o zaman. Orda arkadasinin kacirdigi diagneye kayiyor adam. Eger o poziyonu cikarsaydi sizin icin buyuk bir futbolcu olurdu hemen listenize yazardiniz gassamayi. Gerci o da elinizde patlardi sizin. Size kim dayanabilmiski
Pozisyonu iyi izle bos bos konuşma diagneyi falan tuttuğu yok adamın orta da saçma sapan bekliyor pozisyonu savunma bana burda futbolu senden öğrenecek değiliz

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,858
113
Yıllardır kombine alan yeri geldiğinde Sivasa Mersine deplasmana giden biri var karşında dostum laptop başından yazı yazıp holigan kesilmeyin başımıza zaten tek bildiğiniz şey klavye. Aykut Kocaman birkaç hafta daha geç gelmiş olacak bu eyyamla hadi gözünüz aydın kutlamaya devam edin :)
Yav Hemende fanatik oldun zaten banane kardeşim senin kombine almandan maça gitmenden kombine alınca müthiş taraftar mı olunuyor hey Allahım ya mantıga bak benim durumum yok ben alamaıuorım ama hiç bir fener maçını da kaçırmam ben Twitter falan kullanmam klavye delikanlılığı yaptıgım falan da yok laf olsun torba dolsun diye bos konuşma :) he unutmadan bi ara kombine yakıyordunuz dikkat et de yakma sende sonra

Son düzenleme:

mccLaren

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
912
640
93
Yahu burda adam 10 sene daha kupa alamazsınız yazmıs bundan 10 sene once kupa sayımız sizlerden fazlaydı bu durum sürekli degişecek son dönemlerde galatasarayın başarısı daha fazla bunu bizde görebiliyoruz ama kabullenin be kardesim EN BÜYÜK FENERBAHÇE diye :))

fsned2003

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
753
240
43
Bu arada Başakşehirin ilk golünden önce faul yok hakem faulü verdi sonrası gol oldu daha kırmızı kart pozisyonu yoktu ortada hakem yeteneksiz 5 senede 17 süperlig maçı yönetmiş sadece ama haftanın en önemli maçına veriliyor Fenerbahçe- Beşiktaş maçında da yine tecrübesiz hakem verdiler birşeyler yine dönüyor bu sene

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,464
943
113
Yav Hemende fanatik oldun zaten banane kardeşim senin kombine almandan maça gitmenden kombine alınca müthiş taraftar mı olunuyor hey Allahım ya mantıga bak benim durumum yok ben alamaıuorım ama hiç bir fener maçını da kaçırmam ben Twitter falan kullanmam klavye delikanlılığı yaptıgım falan da yok laf olsun torba dolsun diye bos konuşma :) he unutmadan bi ara kombine yakıyordunuz dikkat et de yakma sende sonra
dostum sen sataştın durduk yere? her yerde feneri savunuruz siz kaybolursunuz falan diyorsun şimdi de böyle bir paragraf yazmışsın :D garip valla :D aynen kombine yakarız :D

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,858
113
dostum sen sataştın durduk yere? her yerde feneri savunuruz siz kaybolursunuz falan diyorsun şimdi de böyle bir paragraf yazmışsın :D garip valla :D aynen kombine yakarız :D
Hocam benim kimseye sataştıgım falan yok ben hiç bir zaman galatasarayın maçının altına yorum atmam ben kendi takımıma bakarım siz maşallah kendi takımınızdan çok fener kaybetsede ya da maçta bişeyler olsada algı yaratsak derdindesiniz her sene böyle yemiyoruz artık be bu algıları üzgünüm :) size göre her sene feneri sampiyon yapıyorlar hakemler mhk ama sorsan bizden cok şampiyonluğunuz var değil mi :) işinize geldiği gibi hep bırakın artık bu ucuz algılarınızı yıllarca bu sayede iyi prim yaptınız :) hadi iyi günler sana

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,858
113
Bu algılarınız yüzünden her sene başı mhk ve hakemler etki altında kalıp feneri Sezonun ortasından sonra doğramaya başlıyorlar her sene aynı terane sözde geçen sene zorlu sezonuydu mesela Mehmet demirkolun bi sözü var canlı yayında Hıncal Uluç’la ilgili bakabilirsiniz internette var Hıncal abiye göre Fenerbahçenin suan 50 60 şampiyonluğu falan olması lazım diyor bunun üzerine bi kariyeri var adamın diyor sadece bu sene mhk hakemler feneri sampiyon yapıcaklar diye bi kariyeri oldu adamın diyor yıllarca bu algıyı yarrattıya getiriyor bu sadece bir örnek yıllarca böyle kandırıldı insanlar bu algılarla bunu görmek için illa Fenerbahçeli olmak gerekmiyor saygılar

55demir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,973
1,056
113
'' Daha maçın başında bile Deniz Türüç'ün bir pozisyondan sonra basın tribününe kadar gelen hakeme karşı küfrünü duydum. Kimse bunu söylemedi ama statta olan herkes (Hakem hariç) bunu duydu. Deniz atılsa zaten Başakşehir ilk dakikalarda 10 kişi kalacaktı. '' Sercan Hamzaoğlu
bu pozisyona hakem kırmızıyı göstermiş olsaydı şu an bu konu ''Fenerbahçe'nin oyuncusu Deniz kasti atıldı'' diye devam edecekti . bu maçla ilgili söylenebilecek net şey hakem tarafsız olarak çok kötüydü ve Başakşehirli futbolcular anlamsız derecede gergin ve kötü niyetliydi

TobiasLinderoth

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,464
943
113
Hocam benim kimseye sataştıgım falan yok ben hiç bir zaman galatasarayın maçının altına yorum atmam ben kendi takımıma bakarım siz maşallah kendi takımınızdan çok fener kaybetsede ya da maçta bişeyler olsada algı yaratsak derdindesiniz her sene böyle yemiyoruz artık be bu algıları üzgünüm :) size göre her sene feneri sampiyon yapıyorlar hakemler mhk ama sorsan bizden cok şampiyonluğunuz var değil mi :) işinize geldiği gibi hep bırakın artık bu ucuz algılarınızı yıllarca bu sayede iyi prim yaptınız :) hadi iyi günler sana
aynen hep galatasaray yapıyor fener tertemiz anadan çıkma ak süt gibi sen mutlu olacaksan öyle olsun kanka uzatmıyorum haklısın

yummy00

Uğursuz
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,113
51,336
113
Senin futbol ve kademe anlayısın bu kadar o zaman. Orda arkadasinin kacirdigi diagneye kayiyor adam. Eger o poziyonu cikarsaydi sizin icin buyuk bir futbolcu olurdu hemen listenize yazardiniz gassamayi. Gerci o da elinizde patlardi sizin. Size kim dayanabilmiski
Lan dürzü Fenerbahçe ne zaman 6 7 yemişte bundan sonra yiyecek salatasaray mı lan bu takım